ΕΛΛΑΔΑ

Αρνιά για το Πάσχα και τρόφιμα μοίρασε σε άπορους της Γλυφάδας η οικογένεια Κουκάκη

Αρνιά για το Πάσχα και τρόφιμα μοίρασε σε άπορους της Γλυφάδας η οικογένεια Κουκάκη

Στο πλαίσιο προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που ανακοίνωσε, ο Μάνος Κουκάκης μοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες της Γλυφάδας, μέσω του Συλλόγου «Μαζί για τη ζωή» Γυναικών Γλυφάδας και του Ι.Ν τα εισόδια της Θεοτόκου Γλυφάδας

«Αυτό το διάστημα αναλωνόμαστε με διάφορα θέματα όπως το προσφυγικό, αψηφώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι συνάνθρωποί μας για μια αξιοπρεπή επιβίωση. Άνθρωποι που έχουν φτάσει στο σημείο να μη μπορούν να καλύψουν ούτε τα προς το ζην, οικογένειες που βιώνουν καθημερινά το άγχος της επιβίωσης, σε μια εποχή ανέχειας και εξαθλίωσης», ανέφερε ο κ. Κουκάκης και πρόσθεσε: «Σε μια πρόσφατη έρευνα της Unicef, αναφέρεται ότι 300.000 παιδιά στην Ελλάδα υποσιτίζονται. Ας αφυπνιστούμε λοιπόν όλοι μας, προσφέροντας βοήθεια και στήριξη, σε όλους αυτούς που μας έχουν ανάγκη. Εν όψει του Αγίου Πάσχα, όλοι μπορούμε να δώσουμε χαμόγελα στους συνανθρώπους μας».

Πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο γυναικών, «Μαζί για τη ζωή» με καρκίνο του μαστού και στο Δήμο Γλυφάδας καθώς και στου Ιερείς για την κοινωνική τους μέριμνα στους δημότες που χρήζουν βοήθειας.