ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου: Συλλυπητήρια από τα πολιτικά κόμματα

Πτώση ελικοπτέρου: Συλλυπητήρια από τα πολιτικά κόμματα

Τη θλίψη τους για την τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου στην Ελασσόνα, που βύθισε στο πένθος τις Ένοπλες Δυνάμεις, εκφράζουν τα πολιτικά κόμματα.

Τη βαθιά θλίψη του εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ για το τραγικό δυστύχημα. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρεται: «Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον θάνατο των τεσσάρων αξιωματικών του Ελληνικού Στρατού, μετά το τραγικό ατύχημα που συνέβη στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας. Στις οικογένειες των εκλιπόντων απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

«Ευχόμαστε στην αρχιλοχία της Αεροπορίας Στρατού ταχεία ανάρρωση», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ΚΚΕ εκφράζει τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων. Επίσης, εύχεται ταχεία ανάρρωση στην αρχιλοχία που τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών εκφράζει και η Ένωση Κεντρώων.

«Η Ένωση Κεντρώων εκφράζει την βαθιά της θλίψη για τον άδικο χαμό των τεσσάρων αξιωματικών μας που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο. Εκφράζουμε επίσης τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση της 5ης επιβαινούσης Βασιλικής Πλεξίδα. Το ελληνικό κράτος πρέπει να τιμήσει ως ήρωες τους απολεσθέντες αξιωματικούς αποκαθιστώντας και τις οικογένειές τους. Το πανελλήνιο πενθεί για το χαμό τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Αντίστοιχα, συλλυπητήρια για την απώλεια των αξιωματικών εξέφρασε και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών καθώς και στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την απώλεια των στελεχών της. Τέλος, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα».

Σχετικές ειδήσεις