ΕΛΛΑΔΑ

Πτώση ελικοπτέρου: «Η καρδιά μου στάζει αίμα»

Πτώση ελικοπτέρου: «Η καρδιά μου στάζει αίμα»

Συγκλονισμένοι είναι φίλοι, συγγενείς και συνάδελφοι των τεσσάρων στρατιωτικών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου Χιούι, λίγο πριν το Σαραντάπορο.

Ο ταγματάρχης, Δημοσθένης Γούλας, ο κυβερνήτης του μοιραίου ελικοπτέρου, ήταν ένας από τέσσερις νεκρούς που θρηνούν σήμερα οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Ήταν έμπειρος χειριστής, με περισσότερες από 1600 ώρες πτήσης στο ενεργητικό του. Καταγόταν από το Ανθηρό Αργιθέας και ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών.

Ο εκπαιδευτής του θέλησε να τον αποχαιρετήσει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook αναρτώντας ένα συγκινητικό μήνυμα και μία σειρά φωτογραφιών.

«Φίλοι μου η καρδιά μου σήμερα στάζει αίμα, δεν μπορώ να το χωνέψω, φαρμακώθηκα. Σήμερα έχασα έναν από τους καλύτερους μαθητές μου τον Δήμο Γούλα. Ο Δήμος ήταν ένας άριστος χειριστής, αποφοίτησε από την ΣΑΣ την 22 Φεβ 2002, 1ος στην σειρά του, ήταν ένας τέλειος οικογενειάρχης ένας άριστος αξιωματικός. Στην οικογένειά του Κώστα Χατζή και στην οικογένεια της Αεροπορίας Στρατού τα θερμά συλλυπητήρια μου. ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥΣ». (φωτογραφίες από την εκπαίδευσή του).

DIMOS

DIMOS 2

Σχετικές ειδήσεις