ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία Στέλλας: Ο δίδυμος αδελφός αναζητά συνέχεια τον πατέρα του

Δολοφονία Στέλλας: Ο δίδυμος αδελφός αναζητά συνέχεια τον πατέρα του

Στέλλα Εικοσπεντάκη:Δραματικές στιγμές διαδραματίζονται στο διαμέρισμα που την περασμένη Πέμπτη ο 61χρονος πρώην αστυνομικός έπνιξε την 6χρονη κόρη του και στην συνέχεια την έριξε σε κάδο σκουπιδιών.

Η μητέρα της μικρής Στέλλας δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως η κόρη της δεν ζει πιά. Το δράμα της μάνας γίνετε αφόρητο όταν ο δίδυμος αδελφός της, την αναζητά. Ο Μάριος ρωτάει που είναι και πότε θα έρθει η Στέλλα σπίτι. Τις πρώτες μέρες φίλοι και γείτονες που ήταν μαζί του στο σπίτι του έλεγαν διάφορες δικαιολογίες. Η μάνα σύμφωνα με πληροφορίες είπε στον γιο της πώς η Στέλλα δεν θα γυρίζει ξανά γιατί έγινε αγγελάκι και πέταξε στον ουρανό.

Ο μικρός είχε πολύ στενή σχέση με το πατέρα του, γεγονός που όπως λένε φίλοι της οικογένειας Εικοσπεντάκη έχει ως αποτέλεσμα να τον αναζητά καθημερινά.

Σύμφωνα με τον συνήγορο της μητέρας, Σπύρο Δημητρίου, η μητέρα βρίσκεται σε διαταραχή μετά τη δολοφονία της 6χρονης κόρης της.

«Η μητέρα έχει ήδη πρόβλημα. Δεν έχει απλά πένθος. Η μητέρα και όλοι ζητούν κάθαρση», τόνισε ο κ. Δημητρίου
Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η κατάσταση μεταξύ του ζευγαριού είναι τεταμένη, ενώ σε ερώτηση για το πώς τον αντιμετώπισε όταν τον επισκέφθηκε στη ΓΑΔΑ, απάντησε ότι η μητέρα ήταν και είναι οργισμένη. «Του ζήτησε το λόγο με έντονο τρόπο», είπε χαρακτηριστικά.

«Έχει υποχρέωση στο παιδί της η μητέρα να τιμωρηθεί ο παιδοκτόνος», σημείωσε και εξέφρασε την εκτίμηση ότι το έγκλημα διαπράχθηκε από τον πατέρα λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε το παιδί.
Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό του για τα χρόνια που θα έρθουν και για τη στιγμή που ο δίδυμος αδελφός της μικρής Στέλλας συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. «Με προβληματίζει όταν το παιδί γίνει 10 ετών και θα διαβάσει για όσα έκανε ο πατέρας του», τόνισε ο κ. Δημητρίου.

Σχετικές ειδήσεις