Η συνταγή της ημέρας: Ξυδάτοι χοχλιοί στο τηγάνι με άρωμα δενδρολίβανου!

Η συνταγή της ημέρας: Ξυδάτοι χοχλιοί στο τηγάνι με άρωμα δενδρολίβανου!

Υπάρχει καλύτερος και πιο «κρητικός» μεζές από τους χοχλιούς; ( οι χοχλιοί είναι τα σαλιγκάρια για όσους δεν γνωρίζουν τη κρητική διάλεκτο) Όχι… Όπως και να τους ετοιμάσεις, όποια συνταγή και αν προτιμάς, οι χοχλιοί έχουν μοναδική νοστιμιά! Εδώ και πάρα πολλά χρόνια αποτελούν τον «ταπεινό» αλλά γαστρονομικά εκλεκτό συνοδευτικό (ή και κυρίως) πιάτο που κλέβει τις εντυπώσεις ανάμεσα σε άλλα της ελληνικής κουζίνας.

Διαβάστε περισσότερα στο Daynight.com.gr