ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Γρίβας: Βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του μπόντι μπίλντερ

Βασίλης Γρίβας: Βίντεο - ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του μπόντι μπίλντερ

Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. πίσω από την άγρια δολοφονία του αθλητή του body builiding - Τουλάχιστον τρεις οι δράστες που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε αυτοκίνητο - Βίντεο ντοκουμέντο απότην εν ψυχρώ εκτέλεσή του -Τραυματίστηκε μητέρα που έτυχε να βρίσκεται στο σημείο - Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων -

Βίντεο ντοκουμέντο είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο απεικονίζεται τυλιγμένο στις φλόγες το όχημα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονίας του Βασίλη Γρίβα.

Όπως μετέδωσε Star, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες κάτοικοι της περιοχής είχαν δει το εν λόγω αυτοκίνητο παρκαρισμένο σε μία αλάνα κοντά στην περιοχή τπου σημειώθηκε το έγκλημα τις προηγούμενες ημέρες, πράγμα που «δείχνει» στους αστυνομικούς ότι οι δράστες πραγματοποίησαν πρόβες προτού προχωρήσουν στο έγκλημα.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί θεωρούν ότι το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Γρίβας είχε επιλεχθεί από τους δολοφόνους του καθώς τους προσέφερε την δυνατότητα να διαφύγουν όχι μόνο προς μία αλλά προς αρκετές κατευθύνσεις για να αποφύγουν την σύλληψη.

Δείτε το βίντεο - ντοκουμέντο

Σοκαριστικές μαρτυρίες

Σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη μαφιόζικη εκτέλεση του αθλητή του body building, Βασίλη Γρίβα, έξω από Δημοτικό Σχολείο στα Γλυκά Νερά.

glyka nera3 1

Αυτόπτης μάρτυρας, πατέρας μαθητή του σχολείου, ανέφερε στο Newsbomb.gr ότι ο 10χρονος γιος του θύματος ήταν μπροστά στη δολοφονία του πατέρα του.

Συγκεκριμένα, το παιδί φέρεται να μπήκε τρέχοντας στο προαύλιο του σχολείου, πλησίασε δάσκαλο και του είπε: «Δάσκαλε, βοήθησέ με, σκοτώνουν τον πατέρα μου».

Να σημειωθεί ότι εκτός της πόρτας του οδηγού, ανοιχτή ήταν και η πόρτα του συνοδηγού, που σημαίνει ότι το παιδί είτε βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο όταν «έπεσαν» οι πυροβολισμοί είτε έφυγε τρέχοντας λίγο πριν!

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, στο αυτοκίνητο του θύματος βρέθηκε τσαντάκι με όπλο, το οποίο προφανώς ο Βασίλης Γρίβας δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

glyka nera5 1
glyka nera8 1

(Η εν διαστάσει σύζυγος του θύματος)

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών»

«Βεντέτα» μεταξύ ανθρώπων της νύχτας εκτιμούν στελέχη της Ασφάλειας Αττικής, ότι είναι πίσω από την μαφιόζικη δολοφονία του 47χρονου.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ), οι αρμόδιοι αξιωματικοί θεωρούν ότι η εκτέλεση του 47χρονου, είναι πληρωμένο «συμβόλαιο θανάτου». Το θύμα, το οποίο δραστηριοποιείτο στη νύχτα από νεαρή ηλικία, στα τέλη της δεκαετίας του 80, είχε απασχολήσει πολλές φορές τις διωκτικές αρχές για εκβιάσεις, αιματηρές συμπλοκές και άλλα βαριά αδικήματα. Μετά την δολοφονία ενός άλλου ανθρώπου της νύχτας, του Θ. Κ. τον Ιούλιο του 2000, φέρεται ότι έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο στην νύχτα, στην περιοχή του Πειραιά.

Στις 15 Ιανουαρίου 2003 είχε δεχτεί και άλλη δολοφονική επίθεση στον Πειραιά, όπου τον «γάζωσαν» με σφαίρες αλλά γλύτωσε από θαύμα.

Μετά από αυτή την απόπειρα δολοφονίας, το όνομα του συμπεριλαμβανόταν στην μεγάλη δικογραφία για τους μπράβους της νύχτας, που σχηματίστηκε έναν χρόνο αργότερα και φυλακίστηκε. Έκτοτε, μετά την αποφυλάκιση του συνελήφθη και άλλες φορές, σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ενώ το 2011 συμπεριλαμβανόταν και πάλι στην μεγάλη δικογραφία με τους 217 νονούς της νύχτας, που κατηγορούνταν για εκβιάσεις, «συμβόλαια θανάτου» και άλλα αδικήματα. Τότε παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία και καταδικάστηκε σε επτά χρόνια φυλάκιση, αλλά εξέτισε μέρος της ποινής και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, καταλήγει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στρέφονται στις διαφορές που ενδεχομένως είχε τον τελευταίο καιρό ο 47χρονος, ενώ εξετάζουν και το ενδεχόμενο η δολοφονία να σχετίζεται και με την επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε πρόσφατα στις φυλακές, άτομο που επίσης έχει σχέση με τη νύχτα.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για το μαφιόζικο χτύπημα

Το χρονικό της επίθεσης

Ήταν 08:38 το πρωί της Τετάρτης (03/05) όταν ο Βασίλης Γρίβας πάρκαρε έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Γλυκών Νερών, το οπίο βρίσκεται στην οδό Σαλώνων, προκειμένου να αφήσει το 10χρονο παιδί του.

glyka nera2

Ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του δέχθηκε πυρά από τέσσερις δράστες, οι οποίοι φορώντας κράνη πέρασαν με αυτοκίνητο δίπλα από το δικό του κι άρχισαν να τον πυροβολούν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, χρησιμοποίησαν δύο πιστόλια των 9 χιλιοστών με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν θανάσιμα στο κεφάλι.

Από θαύμα σώθηκε η μητέρα

Από σφαίρα που χτύπησε σε κάγκελο και εξοστρακίστηκε, τραυματίστηκε στο θώρακα μια μητέρα που επίσης πήγαινε το παιδί της στο σχολείο. Η γυναίκα διακομίσθηκε στο «Σισμανόγλειο» όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ η ζωή της δεν διατρέχει κίνδυνο.

Στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς η σφαίρα την χτύπησε στο θώρακα, δίπλα από την καρδιά..

Δείτε βίντεο με μαρτυρίες:

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί που απέκλεισαν το σχολείο ενώ κάποιοι γονείς έφτασαν εκεί και παρέλαβαν τα παιδιά τους. Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο της επίθεσης εννέα κάλυκες.

Εν τω μεταξύ, γύρω στα 500 μέτρα από το σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε αυτοκίνητο καμμένο, με τη Αστυνομία να θεωρεί ότι αυτό ανήκει στους δράστες της επίθεσης, οι οποίο διέφυγαν με δύο μοτοσικλέτες.

glyka nera4 1

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, που δεν δίστασαν να πυροβολήσουν έξω από σχολείο την ώρα που πήγαιναν σε αυτό μικρά παιδιά.

Ακούστε ΕΔΩ μια ακόμα μαρτυρία για την μαφιόζικη επίθεση στα Γλυκά Νερά

«Αφήστε με να τον δω»

Λίγη ώρα μετά την επίθεση έξω από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Σαλώνων, έφτασε ο ανιψιός του θύματος.

glyka nera18 1

Φανερά αναστατωμένος πλησίασε τους αστυνομικούς που στέκονταν δίπλα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ακόμα η σορός του Βασίλη Γρίβα, ζητώντας να δει το θύμα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο της gallery του Newsbomb.gr, ο άνδρας φώναζε «αφήστε με να τον δω, είμαι ο ανιψιός του, δεν μας λένε τίποτα για το τι έχει συμβεί. Αφήστε με να τον δω».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Σχετικές ειδήσεις