ΕΛΛΑΔΑ

Μαρτυρία σοκ για το βιαστή της Δάφνης: «Τα καταγράφω όλα στην κάμερα»

Μαρτυρία σοκ για το βιαστή της Δάφνης: «Τα καταγράφω όλα στην κάμερα»

Αίσθηση προκαλεί η μαρτυρία γυναίκας που διατηρούσε επί εννέα χρόνια σχέση με το βιαστή της Δάφνης, οι πράξεις του οποίου έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Η πρώην σύντροφός του 52χρονου επιβεβαιώνει ότι είχε σοβαρό πρόβλημα με την όρασή του, ωστόσο αναφέρει ότι όταν είχε πάει σπίτι του μετά το χωρισμό τους της είπε «τα καταγράφω όλα στην κάμερα».

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η Ιωάννα, πρώην σύντροφος του ανθρώπου που σόκαρε με το βιασμό της 22χρονης φοιτήτριας, ανέφερε: «Κάποια στιγμή είχα πάει να του ζητήσω βοήθεια και είδα ότι φόραγε γυαλιά που είχαν κάμερα στη μέση. Μάλιστα, επειδή βριστήκαμε, μου λέει: «Τα καταγράφω όλα στην κάμερα». Εγώ ήμουν έξω από την πόρτα και εκείνος μέσα, δεν μου άνοιγε. Και μου λέει: «Πρόσεχε γιατί τα καταγράφω όλα». «Νευρίασα κι εγώ» αναφέρει η γυναίκα και προσθέτει «και του λέω αφού τα καταγράφεις όλα, κατάγραψε κι αυτό και έκανα μια άσεμνη χειρονομία».

Όπως αναφέρει στο «Πρώτο Θέμα» η πρώην σύντροφος του 52χρονου, της είπε ότι τα γυαλιά είναι ειδικά και συνδέονται με τα μάτια και με ένα πρόγραμμα στον υπολογιστή που μεταφέρει τα χρώματα σε πιο συγκεκριμένο σχέδιο στον εγκέφαλο, για να βλέπει κάπως πιο καθαρά.

Πρόσθεσε δε ότι ο 52χρονος δούλευε με συμβάσεις στο δήμο Δάφνης και έφτιαχνε και υπολογιστές στο σπίτι.

Σχετικές ειδήσεις