ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Τοξικομανής με μαχαίρι σε κατάσταση αμόκ σκόρπισε τον τρόμο στο νοσοκομείο

Βόλος: Τοξικομανής με μαχαίρι σε κατάσταση αμόκ σκόρπισε τον τρόμο στο νοσοκομείο

Στιγμές τρόμου έζησαν γιατροί και ασθενείς το πρωί της Δευτέρας στο νοσοκομείο του Βόλου όταν τοξικομανής που έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για περίθαλψη, επιτέθηκε στους γιατρούς με μαχαίρι.

Όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, αμέσως σήμανε συναγερμός με τις φωνές των γιατρών να ξεσηκώνουν συναδέλφους και ασθενείς που περίμεναν την σειρά τους για να εξεταστούν.

Ο τοξικομανής προσπάθησε να καρφώσει το μαχαίρι στον γιατρό έναν 33χρονο νέο επιστήμονα ειδικευόμενο Γενικής Χειρουργικής και σε μία γυναίκα, την επικουρική επιμελήτρια Ουρολογίας του Νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι γιατροί έβαλαν μπροστά τις καρέκλες τους για να προστατευθούν χρησιμοποιώντας αυτές ως ασπίδες και προσπαθώντας να διαφυλάξουν και τους υπόλοιπους ασθενείς. Ο τοξικομανής και ενώ βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι στο χέρι.

Στην συνέχεια άρχισε να σπάει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και να πετάει αριστερά και δεξιά τις εξετάσεις και τα προσωπικά αντικείμενα των γιατρών που είχαν εμποτιστεί με το αίμα του.

Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες ασφαλείας του νοσοκομείου με την Αστυνομία να καταφθάνει λίγο αργότερα. Ο δράστης συνελήφθη και αναμένεται να δικαστεί αύριο, Τρίτη 9 Μαΐου στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Σχετικές ειδήσεις