ΕΛΛΑΔΑ

Φρικιαστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης: Σώθηκα από θαύμα!

Φρικιαστική μαρτυρία για τον βιαστή της Δάφνης: Σώθηκα από θαύμα!

Διεστραμμένος και άκρως επικίνδυνος – Το τέρας της Δάφνης ήταν ικανό να σκοτώσει – Αγόραζε προκλητικά φορέματα και ερωτικά αξεσουάρ για τις γυναίκες που τον φρόντιζαν

Ανατριχίλα και οργή προκαλούν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ανθρωπόμορφο τέρας της Δάφνης που βίασε και βασάνισε 20χρονη φοιτήτρια.

Ο «τυφλός» σάτυρος είχε αρρωστημένα πάθη και τα εκδήλωνε στις κοπέλες που πήγαιναν να προσφέρουν οικιακές υπηρεσίες στο διαμέρισμά του, μιας και ο ίδιος – όπως δηλώνει – δεν ήταν σε θέση να κάνει καμία εργασία.

Μία από τις κοπέλες που στο παρελθόν είχε εργαστεί στο σπίτι – κολαστήριο μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Ant1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου και αποκάλυψε το αρρωστημένο παρελθόν του κτήνους.

Η 25χρονη Αναστασία μάλιστα, εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του επί έξη μήνες.

«Αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα, θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση της κοπέλας. Η στολή καμαριέρας που βρέθηκε να φορά η κοπέλα, προοριζόταν για εμένα» υποστηρίζει η 25χρονη Αναστασία, πρώην οικιακή βοηθός του βιαστή της Δάφνης.

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ο 52χρονος της αγόραζε προκλητικά φορέματα και μαγιό και την πίεζε να αλλάζει και να τα φοράει μέσα στο δωμάτιό του.

Μάλιστα, η 25χρονη κοπέλα αναρωτιέται πώς είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που είναι τυφλός να κάνει τα πάντα σε έναν υπολογιστή.

Θυμάται να την καθυστερεί με διάφορες προφάσεις και στο τέλος να της ζητεί να πλύνει κάποια πιάτα, όπως έκανε και με την 20χρονη κοπέλα. Αυτό όμως που έσωσε την 25χρονη, την τελευταία στιγμή, ήταν ο ερχομός φιλικού προσώπου έξω από το υπόγειο ώστε να την παραλάβει.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχετικές ειδήσεις