ΕΛΛΑΔΑ

Μαίρη Τσώνη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατό της

Μαίρη Τσώνη: Οι τοξικολογικές εξετάσεις θα δώσουν απαντήσεις για τον αιφνίδιο θάνατό της

Αιφνίδιος ήταν ο θάνατος της άτυχης ηθοποιού, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή τη Δευτέρα (08/05), βυθίζοντας τη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ - ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ «ΑΝΤΙΟ»

Ο ιατροδικαστής ήταν σαφής... Η 30χρονη Μαίρη Τσώνη «υπέστη πνευμονικό οίδημα και συμφόρηση πνευμόνων», δήλωσε ο Νίκος Καρακούκης μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό. Ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας διευκρίνισε πάντως ότι «δεν μπορεί κανείς να ξέρει τι ήταν αυτό που τα προκάλεσε».

Σε αυτό το ερώτημα, απαντήσεις θα δώσουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν στη σορό της άτυχης ηθοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια φέρεται να είχε καλέσει σε βοήθεια το ΕΚΑΒ, λέγοντας «Δεν είμαι καλά, ελάτε να με πάρετε» και έδωσε μια διεύθυνση στα Εξάρχεια.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο διαμέρισμα βρήκαν την κοπέλα χωρίς αισθήσεις και δεν πρόλαβαν να κάνουν το παραμικρό διαπιστώνοντας απλά το θάνατό της.

Το τελευταίο «αντίο»

Στα Χανιά θα αποχαιρετήσουν συγγενείς και φίλοι την ηθοποιό και τραγουδίστρια Μαίρη Τσώνη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί αύριο Πέμπτη (11/05), στις 17:00, στον Ιερό Ναό Αγ. Ιωάννου Ελεήμονος στο Γκαλαγκάδο Ακρωτηρίου Χανίων.

Η ταφή, σύμφωνα με το cretapost.gr, θα γίνει στο Κοιμητήριο Χορδακίου Ακρωτηρίου Χανίων. Η σορός θα βρίσκεται στο Ναό από τις 15:00.

Σχετικές ειδήσεις