ΕΛΛΑΔΑ

Χάος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Χάος στους δρόμους της Θεσσαλονίκης

Μεγάλο μποτιλιάρισμα σε όλους τους δρόμους της Θεσσαλονίκης σημειώνεται το πρωί της Δευτέρας, 15 Μαΐου.

Συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης παρατηρούνται από το πρωί στη Θεσσαλονίκη. Η επίσχεση εργασίας, που πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, εκτός από ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, προκάλεσε μποτιλιάρισμα σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, ενώ γεμάτες είναι οι πιάτσες των ταξί.

Όπως σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πυκνή είναι η ροή των οχημάτων στις οδούς Τσιμισκή, Κ. Καραμανλή, Εγνατία, Βασ. Όλγας, όπου η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Περιφερειακή Οδό, όπου νωρίτερα σημειώθηκε σύγκρουση δύο αυτοκινήτων, με υλικές ζημιές, στο ύψος του Επταπυργίου (κατεύθυνση προς δυτικά).

Εν τω μεταξύ, τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στον Περιφερειακό Θεσσαλονίκης, γεγονός που επιτείνει το πρόβλημα στους δρόμους της πόλης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το seleo.gr, λίγο μετά τις 08:30, δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν στο ύψος του Επταπυργίου με κατεύθυνση προς δυτικά. Από τη σύγκρουση, δεν υπήρχαν τραυματισμοί και σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές. Η αριστερή λωρίδα του δρόμου είναι κλειστή και υπάρχει αυξημένη κίνηση στο σημείο, με ουρές οχημάτων που ξεκινούν πολύ νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ ξεκίνησαν από σήμερα Δευτέρα επ' αόριστον επίσχεση εργασίας -έως ότου τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα δύο μηνών- μετά από σχετική απόφαση που ελήφθη χθες σε έκτακτη συνεδρίασή τους.

Από τις 4 το πρωί στα αμαξοστάσια υπάρχει περιφρούρηση ώστε να μην κινηθεί κανένα λεωφορείο ενώ η διοίκηση του Οργανισμού αναμένεται να απαντήσει στην επίσχεση εργασίας με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Πηγή φωτογραφίας: seleo.gr


Σχετικές ειδήσεις