ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στο Σοφικό – Ομολογία σοκ: «Σκότωσα τη γυναίκα μου χτυπώντας την στο κεφάλι με σφυρί»

Άγριο έγκλημα στο Σοφικό – Ομολογία σοκ: «Σκότωσα τη γυναίκα μου χτυπώντας την στο κεφάλι με σφυρί»

Σοκ από την άγρια δολοφονία γυναίκας στο Σοφικό Κορινθίας Δράστης ο σύζυγός της, ο οποίος ομολόγησε ότι την σκότωσε χτυπώντας την στο κεφάλι με σφυρί – Στη συνέχεια έθαψε το πτώμα της στο νεκροταφείο του χωριού – Είχε δηλώσεις στις Αρχές την… εξαφάνισή της.

Ποιο ήταν το λάθος που πρόδωσε το δράστη - Είχε δηλώσει στις Αρχές την... εξαφάνισή της - Έθαψε το πτώμα της στο νεκροταφείο του χωριού

Ανατριχίλα από τις αποκαλύψεις του στυγερού εγκλήματος στο Σοφικό Κορινθίας. Ένας 70χρονος σκότωσε τη γυναίκα του χτυπώντας την με σφυρί στο κεφάλι.

Ο συναγερμός στην Αστυνομία σήμανε πριν από λίγες ημέρες όταν ο 70χρονος παρουσιάστηκε στην Αστυνομία προκειμένου να δηλώσει την εξαφάνιση της γυναίκας του.

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πώς χάθηκε και αν είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ τους, ο ηλικιωμένος έπεσε σε αντιφάσεις, γεγονός που οδήγησε τους αστυνομικούς να τον θεωρήσουν ύποπτο. Λίγα λεπτά αργότερα, ο δράστης ομολόγησε τη φρικτή πράξη του. Είπε στους αστυνομικούς πως είχε σκοτώσει την άτυχη γυναίκα χτυπώντας την με ένα σφυρί στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην εξοχική κατοικία τους στο Σοφικό Κορινθίας. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι ζούσε στην Αθήνα.

Μάλιστα, υπέδειξε έναν τάφο στο νεκροταφείο του χωριού όπου είχε θάψει το πτώμα της.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο νεκροταφείο εντόπισαν ίχνη αίματος πάνω στον τάφο.

Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και προσβολή νεκρού.

Σχετικές ειδήσεις