ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μεσίτριας - «Ήταν ζωντανή όταν...»

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τη δολοφονία της μεσίτριας - «Ήταν ζωντανή όταν...»

Δεν έγινε δεκτή από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης η προσφυγή του 38χρονου αγγειοχειρουργού, που κατηγορείται για τη δολοφονία της μεσίτριας, κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησής του.

Σύμφωνα με το βούλευμα – καταπέλτη του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών είναι πολύ πιθανό πως μπορεί να τελέσει και νέα αδικήματα ανάλογης απαξίας, σε περίπτωση που αφεθεί ελεύθερος!

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, στο βούλευμα αναφέρεται πως ο αγγειοχειρούργος τέλεσε την ανθρωποκτονία της μεσίτριας σε ήρεμη κατάσταση μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και στη συνέχεια προσπάθησε να κρύψει όλα τα στοιχεία που θα τον ενοχοποιούσαν.

Από την πεισματική άρνηση του κατηγορούμενου να αποδεχθεί τη διάπραξη των συγκεκριμένων αδικημάτων, αλλά και από τον τρόπο δράσης του στην «κάλυψη» του εγκλήματος, καταδεικνύεται η παντελής απουσία ηθικών αναστολών, σύμφωνα με το βούλευμα.

Αυτό που σοκάρει είναι το γεγονός ότι η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ήταν ακόμη ζωντανή όταν ο κατηγορούμενος την έβαλε στο χώρο αποσκευών του αυτοκινήτου του.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο βούλευμα, στο σώμα της 36χρονης, εντοπίστηκαν προθανάτιες εκδορές και κακώσεις.

Σχετικές ειδήσεις