ΕΛΛΑΔΑ

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Περιπλέκει το μυστήριο η ταυτότητα του νεκρού

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Φθιώτιδα: Περιπλέκει το μυστήριο η ταυτότητα του νεκρού

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Φθιώτιδα η άγρια δολοφονία ενός 57χρονου άνδρατο πτώμα του οποίουβρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος στην άκρη του δρόμου στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου το πρωί της Κυριακής (11/06)

Το πτώμα του άτυχου άντρα, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρει πολλαπλές μαχαιριές ενώ εκτιμάται ότι ο δράστης ή οι δράστες τον χτύπησαν, τον μαχαίρωσαν με μανία και τον πάτησαν με αμάξι για να τον «αποτελειώσουν».

Το θύμα φέρεται να είναι 57χρονων και να είναι από την Γλυφάδα Αττικής και να μην έχει καμία σχέση με Φθιώτιδα. Μάλιστα, αυτό περιπλέκει ακόμα περισσότερο την υπόθεση. Οι αστυνομικοί καλούνται τώρα να βρουν ποιοι και γιατί τον μετέφεραν μέχρι εκεί και το σημαντικότερο γιατί τον δολοφόνησαν με τόση αγριότητα.

Τις απαντήσεις ίσως δώσει το κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε δίπλα του. Οριστικά συμπεράσματα θα εξαχθούν από την νεκροψία-νεκροτομή.

Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ στο σημείο έχει μεταβεί και το Εγκληματολογικό από την Δ/νση Αστυνομίας Φθιώτιδας.

Διαβάστε εδώ το χρονικό του φρικιαστικού εγκλήματος

Με πληροφορίες από: lamiareport.gr, tvstar.gr

Σχετικές ειδήσεις