ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία του 57χρονου στη Φθιώτιδα

Εξέλιξη - σοκ στην άγρια δολοφονία του 57χρονου στη Φθιώτιδα

Έναν 70χρονο, συνέλαβε η Αστυνομία για την άγρια δολοφονία ενός άνδρα, ο οποίοςείχε βρεθεί σε πάρκινγκ της παλαιάς Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Σοκ προκαλεί η πληροφορία που έρχεται από τη Λαμία, σύμφωνα με την οποία, δολοφόνος του 57χρονου είναι ένας άνθρωπος που το θύμα γνώριζε καλά.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, δράστης της δολοφονίας είναι ένας 70χρονος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

eglima fthiotida2

Μετά από ολονύκτια ανάκριση στο Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας, ο δράστης ομολόγησε την πράξη του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες είχαν φάει μαζί σε ταβέρνα στον Άγιο Κωνσταντίνο λίγο πριν το έγκλημα. Το θύμα που διέμενε στη Γλυφάδα είχε συμφωνήσει με τον δράστη να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό του από τη Χαλκίδα στη Βόρεια Ελλάδα έναντι αμοιβής.

Στο σημείο της δολοφονίας ο 57χρονος σταμάτησε το αυτοκίνητο αρνούμενος να συνεχίσει το ταξίδι εάν δεν παραλάμβανε όλο το ποσό, με αποτέλεσμα ο δράστης που ήταν αποφυλακισμένος να έρθει σε διαπληκτισμό μαζί του και να τον σκοτώσει με αλλεπάλληλες μαχαιριές με μαχαίρι που υπήρχε στο αυτοκίνητο.

Ο 70χρονος εγκατέλειψε το θύμα με το αυτοκίνητο του 57χρονου εφόσον πρώτα πέρασε από πάνω του πατώντας τον με τις ρόδες. Το απόγευμα της Τρίτης (20/06), αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του θύματος στη Βόρεια Ελλάδα και να συλλάβουν το δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι ο 57χρονος διέμενε στη Γλυφάδα, όπου εκεί δραστηριοποιούταν και επιχειρηματικά με το εμπόριο, ενώ έχει μια κόρη που διαμένει στη Γαλλία και έφτασε εσπευσμένα στην Ελλάδα μετά το τραγικό συμβάν.

Σχετικές ειδήσεις