ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Θρήνος για τον 18χρονο Αντώνη - Τα σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook

Πάτρα: Θρήνος για τον 18χρονο Αντώνη - Τα σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook

Την Τετάρτη (28/06) στην Αγία Τριάδα Ζαρουχλείκων θα γινει η κηδεία του 18χρονου Αντώνη Σταματελάτου που σκοτώθηκε σε τροχαίο το βράδυ του Σαββάτου.

Η οικογένεια παρακαλεί θερμά να μη φορέσει κανείς μαύρα στην κηδεία. «Ο Αντώνης πλέον είναι άγγελος και στους αγγέλους αρέσουν τα άσπρα», σημειώνουν.

Το νήμα της ζωής του άτυχου νεαρού, κόπηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο, που σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 στη συμβολή των οδών Κορίνθου και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Απαρηγόρητοι οι γονείς του νεαρού, που βρήκε τραγικό θάνατο, όταν και ενώ εκινείτο με το ποδήλατο του, συγκρούστηκε με Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, ανετράπη και στη συνέχεια προσέκρουσε σε άλλο Ι.Χ, που οδηγούσε 21χρονος.

Αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Παρά τις προσπάθεις των γιατρών του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών "Παναγία Βοήθεια" στο Ρίο, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, ο 17χρονος κατέληξε τα μεσάνυχτα.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών, ενώ και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

stamatelatos2

Σπαρακτικά μηνύματα στο Facebook

«Ματάκια μου όμορφα έφυγες μακριά μου και δεν θα σε αγγίξω ποτέ ξανά δεν θα ακούω τι φωνή σου πλέον να με αποκαλεί «κοριτσάκι μου» με λυπεί πολύ όλο αυτό που δεν θα ξανανιωσω την αγκαλιά σου στο σώμα μου...»

«Δεν περίμενα ότι θα σε χάσω τόσο γρήγορα, τόσο ξαφνικά κάναμε όνειρα τόσα όνειρα ...ονειρα που ποτέ δεν θα εκπληρωθούν και θα μείνουν στα λόγια δυστυχώς...σαγαπάω και πάντα θα σ'αγαπάω, δεν αμφισβήτησες ποτέ την αγάπη μου για εσένα γιατί ήταν τόσο αληθινή που αν ήσουν εδώ θα μπορούσα να σου δώσω ακόμα περισσότερη...δεν θα σε ξεχάσω ΠΟΤΕ θα κατοικείς πάντα στην καρδιά μου και στο μυαλό μου και ας μην είσαι πλάι μου...καλο ταξίδι αγγελούδι μου!"

Πηγή: tempo24.gr

Σχετικές ειδήσεις