ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτό τροχαίο με ασθενοφόρο στη Μυτιλήνη: Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε τραγωδία

Φρικτό τροχαίο με ασθενοφόρο στη Μυτιλήνη: Η χαρά του γάμου μετατράπηκε σε τραγωδία

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της κι ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Λάμπου Μύλοι, της Μυτιλήνης.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/06), όταν Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με ασθενοφόρο.

mytilini

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες του lesvospost.com, στο Ι.Χ. τύπου 4x4, επέβαιναν μια γυναίκα και ο γιος της, οι οποίοι έφευγαν από γάμο που είχε γίνει νωρίτερα στην Αγιάσο και κατευθύνονταν προς το γαμήλιο τραπέζι στα Παρακοίλα.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο γιος της αδικοχαμένης γυναίκας επιχείρησε να μπει στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο Μυτιλήνης – Καλλονής παραβιάζοντας το STOP, προκειμένου να κατευθυνθεί προς την Καλλονή, ενώ από Μυτιλήνη προς Καλλονή επέστρεφε το ασθενοφόρο του Κ.Υ Καλλονής.

Η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η επιβάτης του Ι.Χ. και να τραυματιστεί σοβαρά ο οδηγός του ασθενοφόρου, το οποίο ντεραπάρισε. Ο οδηγός του I.X. μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

Οι διασώστες και οι πυροσβέστες κατέβαλαν μεγάλες προσπάθειες για να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες και τη νεκρή γυναίκα από το αυτοκίνητο, το οποίο είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα σιδερικών μέσα στο χαντάκι το οποίο είχε πέσει.

Βίντεο από το σημείο του δυστυχήματος:

Πηγή: lesvospost.com

Σχετικές ειδήσεις