ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο Πόρσε: Ένα κεράκι για τον μικρό Παύλο - Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων

Τροχαίο Πόρσε: Ένα κεράκι για τον μικρό Παύλο - Τρισάγιο στη μνήμη των θυμάτων

Μνήμες από το φρικτό τροχαίο της Θήβας ξύπνησαν το βράδυ της Πέμπτης στο σημείο της τραγωδίας.

Έχουν περάσει 4 μήνες από την ημέρα που το πολυτελές αυτοκίνητο του Γιώργου Βακάκη, με οδηγό τον ίδιο και συνοδηγό τον κολλητό του φίλο, έφευγε από την εθνική οδό με ιλιγγιώδη ταχύτητα και χτυπούσε με σφοδρότητα το όχημα του Υπάτιου Πατμάνογλου, το οποίο ήταν παρκαρισμένο στο πάρκινγκ της Αθηνών – Λαμίας και μέσα ήταν η γυναίκα του και ο μόλις 3 ετών γιος του, Παύλος.

Η σύγκρουση προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο καθώς, η Πόρσε του Βακάκη έσκασε σαν πύραυλος στο αυτοκίνητο της οικογένειας Πατμάνογλου κόβοντάς το στα δύο και παρασέρνοντας στο θάνατο μητέρα και αγγελούδι.

Σήμερα, 29 Ιουνίου, εορτή των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, στον τόπο του δυστυχήματος βρέθηκαν κάτοικοι της Θήβας όπου θέλησαν να ανάψουν ένα κεράκι στη μνήμη της άτυχης γυναίκας και του ανήλικου Παύλου αλλά και των δύο φίλων, του Γιώργου και του Αντρέα, που επέβαιναν στη μοιραία Πόρσε και που το νήμα της ζωής τους κόπηκε ξαφνικά και πρόωρα.

Ο τραγικός πατέρας, Υπάτιος Πατμάνογλου, δεν κατάφερε να είναι στο τρισάγιο, ζήτησε όμως να ανάψουν όλοι ένα κεράκι για τον μικρό Παύλο.

Σχετικές ειδήσεις