ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με τον απαγχονισμό του φοιτητή στο Μεσολόγγι: Το λάθος τηλέφωνο και το κλειστό κινητό

Θρίλερ με τον απαγχονισμό του φοιτητή στο Μεσολόγγι: Το λάθος τηλέφωνο και το κλειστό κινητό

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ BULLYING

Η υπόθεση αυτή με τον φοιτητή από τη Γλυφάδα, που σπούδαζε στο Μεσολόγγι, ξυπνά θλιβερές μνήμες καθώς υπάρχουν κοινά στοιχεία με την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso αναφέρεται ότι τον άτυχο Δημήτρη βρήκε κρεμασμένο από σκάλα στο εσωτερικό του κτηρίου η καθαρίστρια.

Η Αστυνομία για την ώρα δεν αποκλείει τίποτα και προσπαθεί να λύσει τον γρίφο που εξελίσσεται σε θρίλερ.

Τα ίχνη του Δημήτρη Κ. από τη Γλυφάδα Αττικής είχαν χαθεί την τελευταία εβδομάδα, όπως είχε συμβεί και με τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε εξαφανιστεί 37 μέρες πριν τον βρουν νεκρό λίγα μέτρα από τη γαλακτοκομική σχολή Ιωαννίνων, όπου σπούδαζε.

Με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο Δημήτρης δεν επικοινωνούσε με κανέναν και κανείς δεν γνώριζε που είχε πάει, αφού είχε κλείσει το κινητό του.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ότι ο αριθμός που είχε δώσει στη Γραμματεία της Σχολής για να επικοινωνήσει με την οικογένειά του δεν ήταν σωστός!

Σύμφωνα με τους συμφοιτητές και τους καθηγητές του, ο Δημήτρης ήταν άτομο χαμηλών τόνων που δεν είχε πολλές συναναστροφές, αλλά ευγενικός χωρίς να προκαλεί προβλήματα. Δεν έβγαινε βόλτες στην πόλη ενώ δεν είχε προφίλ στο facebook όπως οι συμφοιτητές του.

Οι αστυνομικοί δίνουν βαρύτητα στο ενδεχόμενο ο Δημήτρης να δεχόταν bullying από συμφοιτητές του, λόγω του χαμηλού προφίλ που είχε.

Ερευνάται επίσης το ενδεχόμενο να είχε κάποια ερωτική απογοήτευση.

Σχετικές ειδήσεις