ΕΛΛΑΔΑ

Καύσωνας: Όπου φύγει φύγει... Χαμός στους δρόμους που οδηγούν στις παραλίες

Καύσωνας: Όπου φύγει φύγει... Χαμός στους δρόμους που οδηγούν στις παραλίες

Συνεχίζονται και σήμερα, Σάββατο, οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Παρόμοια αναμένεται να είναι η κατάσταση και αύριο Κυριακή.

Ο συνδυασμός ζέστης, υγρασίας και καυσαερίου έχει κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα στην Αττική με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα αναζητώντας ανάσες δροσιάς.

Από το απόγευμα της Παρασκευής η κίνηση ήταν πολύ αυξημένη τόσο στην Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αθηνών – Κορίνθου, ενώ και σήμερα Σάββατο από νωρίς το πρωί χιλιάδες οχήματα άφηναν πίσω τους το κλεινόν άστυ.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν όσοι κινούνται προς τις παραλίες της Αττικής. Στη λεωφόρο Μαραθώνος υπάρχουν καθυστερήσεις από την Παλλήνη μέχρι τη Ραφήνα. Στην Ποσειδώνος η κίνηση ξεκινάει από το ύψος του Φαλήρου και μέχρι τη Βουλιαγμένη τα αυτοκίνητα πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική οδό, τη Βάρης – Κορωπίου και τη Λαυρίου.

Δυσκολότερα θα είναι τα πράγματα για τους οδηγούς αύριο, Κυριακή 2 Ιουλίου, καθώς όσοι παραμένουν στην Αθήνα θα αναζητήσουν ανάσες δροσιάς στις κοντινές παραλίες της Αττικής.

Σχετικές ειδήσεις