ΕΛΛΑΔΑ

Σοκ: Επιχειρηματίας ασελγούσε σε 14χρονη εν γνώσει της μητέρας της!

Σοκ: Επιχειρηματίας ασελγούσε σε 14χρονη εν γνώσει της μητέρας της!

Επιχειρηματίας από το Βόλο συνελήφθη σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κέρκυρα όπου επιχείρησε να βιάσει ανήλικο κορίτσι- Χειροπέδες και στη μητέρα του κοριτσιού που φέρεται να... γνώριζε.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Κέρκυρας από την είδηση ότι ένας επιχειρηματίας από τον Βόλο συνελήφθη να ασελγεί σε βάρος 14χρονης σε δωμάτιο ξενοδοχείου και μάλιστα εν γνώσει της μητέρας της.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε και έφθασε στη δικαιοσύνη χάρη στην παρατηρητικότητα υπαλλήλων ξενοδοχείου της Κέρκυρας, οι οποίοι άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε ο 60χρονος με το κορίτσι, το οποίο είχε εμφανίσει ως κόρη του.

Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας παρενέβησαν άμεσα και προχώρησαν στη σύλληψη του 60χρονου επιχειρηματία. Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε στις ορέξεις του.

Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας έφθασαν άμεσα στο ξενοδοχείο και συνέλαβαν τον 60χρονο ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε, επιχείρησε να βιάσει το κορίτσι το οποίο προσπάθησε να αντισταθεί.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους στον Βόλο οι οποίοι εντόπισαν και συνέλαβαν τη μητέρα της με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 60χρονος επιχειρηματίας ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ στο παρελθόν είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις και κατά της 18χρονης - σήμερα - αδελφής της.

Τα δύο κορίτσια προέρχονται από φτωχή οικογένεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα του κοριτσιού και πλήρωνε κάποιες φορές το ενοίκιο του σπιτιού ώστε να εξασφαλίζει τη συναίνεσή της να παίρνει το παιδί μαζί του σε ταξίδια. Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα μετά τη σύλληψή της στο Βόλο θα μεταβεί στην Κέρκυρα προκειμένου να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις