ΕΛΛΑΔΑ

Πλοίο «Διονύσιος Σολωμός»: Με άλλα πλοία θα φτάσουν στον προορισμό τους οι 484 επιβάτες

Πλοίο «Διονύσιος Σολωμός»: Με άλλα πλοία θα φτάσουν στον προορισμό τους οι 484 επιβάτες

Τέλος αναμένεται να λάβει η ταλαιπωρία των 484 επιβατών του επιβατηγού πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» που συγκρούστηκε με την πρύμνη στο λιμάνι της Σερίφου κατά τη διάρκεια χειρισμών πρόσδεσης.

Οι επιβάτες του πλοίου αναμένεται να φτάσουν στον προορισμό τους με τα πλοία «Αδαμάντιος Κοραής» καθώς και το ταχύπλοο καταμαράν «Speedrunner»

Το «Αδαμάντιος Κοραής» θα παραλάβει 160 επιβάτες, 19 οχήματα, 4 δίκυκλα και 3 φορτηγά για Κύθνο και Πειραιά, ενώ το ταχύπλοο speedruner που φθάνει στις 19:30 το απόγευμα, θα παραλάβει 324 επιβάτες, ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο, για Σίφνο και Μήλο.

Σημειώνεται ότι το «Διονύσιος Σολωμός», που παραμένει ακόμα στο λιμάνι της Σερίφου, υπέστη ένα μικρό βαθούλωμα που δεν επηρεάζει τον πλου του, ωστόσο δεν μπορεί να αποπλεύσει, έως ότου καταφθάσει εκπρόσωπος του νηογνώμονα και του κλιμακίου επιθεώρησης για τυπικό έλεγχο και προσκόμισης πιστοποιητικού ασφαλείας.

Στο «Διονύσιος Σολωμός» θα παραμείνουν 14 φορτηγά που έχουν προορισμό τη Σίφνο και τη Μήλο.

Υπενθυμίζεται ότι το «Διονύσιος Σολωμός» είχε ξεκίνησε το μεσημέρι από τον Πειραιά, προκειμένου να πραγματοποιήσει το καθιερωμένο δρομολόγιό του, για Κύθνο, Σέριφο, Σίφνο και Μήλο.

Σχετικές ειδήσεις