ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπές στις Σποράδες για το «αφεντικό» της «Ferrari» και Ιταλούς επιχειρηματίες

Διακοπές στις Σποράδες για το «αφεντικό» της «Ferrari» και Ιταλούς επιχειρηματίες

Στις Σποράδες βρίσκεται για τις διακοπές του ο Σέρτζιο Μαρκιόνε, ο ισχυρός άνδρας της «Ferrari» και πρόεδρος της «FIAT».

Ο Μαρκιόνε έφτασε στην Σκόπελο με την εκπληκτική θαλαμηγό του, μαζί με μια παρέα γνωστών Ιταλών επιχειρηματιών.

Το καθημερινό πρόγραμμα του Σέρτζιο Μαρκιόνε και της παρέας του -σύμφωνα με τους ντόπιους- εκτός από ελληνικό καφεδάκι και ψαράκι, στα πιο γνωστά στέκια του νησιού, περιλαμβάνει μπάνια σε παραλίες που προσεγγίζονται μόνο με σκάφος, αλλά και ηλιοθεραπεία στο σκάφος τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, ο Σέρτζιο Μαρκιόνε βρίσκεται από χθες στα ερημονήσια Κυρά Παναγιά και Ψαθούρα, ενώ αύριο θα καταπλεύσει στην Σκιάθο, όπου θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

Η πολυτελής θαλαμηγός του μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 30 άτομα, ενώ διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο και πρωτοποριακό υπάρχει στον τομέα της ασφάλειας και της άνεσης.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας, εδώ και δύο χρόνια, έχει αναλάβει το τιμόνι της «Ferrari», έπειτα από μία πολύ πετυχημένη πορεία ως διευθύνων σύμβουλος «FIAT». Στη συνέχεια, προχώρησε στον «γάμο» της σπουδαίας ιταλικής φίρμας με την αμερικανική «Chrysler», δημιουργώντας το «FCA Group».

Σχετικές ειδήσεις