ΕΛΛΑΔΑ

Σκόπελος: Πολυτελείς διακοπές με γιοτ για οικογένεια «γαλαζοαίματων»

Σκόπελος: Πολυτελείς διακοπές με γιοτ για οικογένεια «γαλαζοαίματων»

Σε «πόλο» έλξης διάσημων και εύπορων προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο έχει μετατραπεί η Σκόπελος και φέτος το καλοκαίρι.

Μετά τον ισχυρό άνδρα της Ferrari, ο οποίος έκανε τις διακοπές του στο καταπράσινο νησί των Βόρειων Σποράδων παρέα με φίλους του Ιταλούς επιχειρηματίες, στη Σκόπελο έφτασε και η βασίλισσα του Μπαχρέιν Sabika bint Ibrahim Al Khalifa και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος», η βασίλισσα αφίχθη στο νησί πριν από περίπου πέντε μέρες με την πολυτελή θαλαμηγό της «My Alwaeli». Το λαμπερό γιοτ, που έριξε άγκυρες στην κυματοθραύστη του λιμανιού, εντυπωσιάζει με τις ανέσεις του.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Sabika bint Ibrahim Al Khalifa απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ψυχαγωγίας στις γαλαζοπράσινες παραλίες του νησιού, ενώ επισκέπτεται και τη Χώρα με διακριτική παρουσία. Προχθές, μάλιστα, γευμάτιζε σε γνωστό εστιατόριο στον Πάνορμο.

Η Σκόπελος αυτή την περίοδο έχει πλημμυρίσει από τουρίστες. Σύμφωνα με τον δήμαρχο του νησιού Χρήστο Βασιλούδη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία και τα καταλύματα αγγίζει το 100% και ο κύριος όγκος των τουριστών προέρχονται από Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Σκανδιναβία Γερμανία. Αντίθετα, μειωμένη είναι η παρουσία των Ελλήνων τουριστών, λόγω της οικονομικής κρίσης.

Σχετικές ειδήσεις