ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση ηλικιωμένου – Εκτεταμένες αναζητήσεις (pics)

Ηλεία: «Θρίλερ» με την εξαφάνιση ηλικιωμένου – Εκτεταμένες αναζητήσεις (pics)

Ώρες αγωνίας περνούν οι συγγενείς του 78χρονου Κώστα Παπαηλιού, από τη Νεμούτα της Ηλείας, που αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες των αρχών, στη δύσβατη δασώδη περιοχή και στον ποταμό Ερύμανθο, δεν έχουν βρεθεί ακόμη ίχνη του ηλικιωμένου.

Ο 78χρονος εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν στο χωράφι του μαζί με τη σύζυγο και την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, πάσχει από άνοια και προφανώς έχει χάσει τον προσανατολισμό του.

Από την πρώτη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνισή του ξεκίνησαν έρευνες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία. Οι πυροσβέστες με ενισχυμένες δυνάμεις «χτενίζουν» την περιοχή όμως το έργο δεν είναι δύσκολο λόγω της μορφολογίας του εδάφους.

Ένα στοιχείο που χθες περιόρισε κάπως την περιοχή ερευνών ήταν πως ο 78χρονος συνηθίζει να περπατά σε ανηφορικά κομμάτια και να αποφεύγει τις κατηφόρες. Όμως στην κατάσταση στην οποία βρίσκεται δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένο.

Παράλληλα μεγάλη είναι και η συμμετοχή των συγχωριανών του 78χρονου από τη Νεμούτα, όπου είναι ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Σχετικές ειδήσεις