ΕΛΛΑΔΑ

Σε δίκη ο τεχνικός ορθοπεδικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης

Σε δίκη ο τεχνικός ορθοπεδικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονης

Σε δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεάπολης παραπέμπεται ο τεχνίτης ορθοπεδικός, που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού, μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται πως από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015, ενήργησε ασελγή πράξη σε βάρος της ανήλικης.

Η 12χρονη κατήγγειλε ότι ο ορθοπεδικός της έκλεισε τα μάτια ισχυριζόμενος ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, κι αντί για αυτό ασέλγησε σε βάρος της.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί το 2000 από φοιτήτρια, τότε 18 ετών, η οποία τον είχε μηνύσει για βιασμό. Πρωτόδικα η φοιτήτρια δικαιώθηκε και ο άνδρας φυλακίστηκε, όμως στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό αθωώθηκε από τους ενόρκους (4-3).

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση εξαιτίας της μήνυσης που κατέθεσε η 12χρονη, οι πληροφορίες του cretalive.gr αναφέρουν ότι άλλο ένα κορίτσι κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα.

Στο άκουσμα της εξέλιξης της υπόθεσης αναφορικά με τη δίκη , η συνήγορος πολιτικής αγωγής Μαρίνα Παναγιωτάκη, σχολίασε: «O λόγος ανήκει στην δικαιοσύνη».

Πηγή: cretalive.gr

Σχετικές ειδήσεις