ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Μύκονο: Δύο περιστατικά ληστείας και ομηρίας γνωστών επιχειρηματιών μέσα σε 24 ώρες

Τρόμος στη Μύκονο: Δύο περιστατικά ληστείας και ομηρίας γνωστών επιχειρηματιών μέσα σε 24 ώρες

Τρόμος επικρατεί στις τάξεις των επιχειρηματιών και των celebrities επισκεπτών της Μυκόνου, μετά τα δύο περιστατικά επιθέσεων και ληστειών, που σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών.

Η πρώτη υπόθεση αφορά σε επιχειρηματία, συνιδιοκτήτη γνωστού beach bar της Μυκόνου, που βρίσκεται στην παραλία της Παράγκας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας, όταν σταθμεύοντας το αυτοκίνητό του δέχτηκε επίθεση από 4 ή 5 άτομα, που πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του και τον χτύπησαν με μανία, πιθανόν με σιδερογροθιά. Οι δράστες άρπαξαν το χρυσό ρολόι και το πορτοφόλι του και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Ο επιχειρηματίας έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος και μετά βρήκε τη δύναμη να συρθεί προς το σπίτι του, ειδοποιώντας τη σύζυγό του, η οποία και κάλεσε βοήθεια. Αρχικά διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού και ακολούθως σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα στο σαγόνι, πιθανόν από σιδερογροθιά. Για το περιστατικό διενεργείται έρευνα, καθώς δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία ή τυχόν άλλες διαφορές με το θύμα.

Λίγες ώρες αργότερα, τον απόλυτο τρόμο έζησε και ένα ζευγάρι επιχειρηματιών, στην περιοχή Φανάρι. Σύμφωνα με την Espresso, άγνωστοι δράστες παραβίασαν το παράθυρο της βίλας όπου διαμένουν και αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν άρπαξαν 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα, αξίας 16.000 ευρώ, και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Και γι’ αυτό το περιστατικό διενεργείται έρευνα από τις αρχές.

Τόσο οι επιχειρηματίες, όσο και οι celebrities επισκέπτες της Μυκόνου φαίνεται πως έχουν χάσει τον ύπνο τους, καθώς σχεδόν καθημερινά σημειώνονται κρούσματα ληστειών και κλοπών, αλλά και περιστατικά βίας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Σχετικές ειδήσεις