ΕΛΛΑΔΑ

Μαινόμενη γυναίκα τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στην Εφορία – Τραυματίστηκε υπάλληλος (photos & vid)

Μαινόμενη γυναίκα τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στην Εφορία – Τραυματίστηκε υπάλληλος (photos & vid)

Πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Πέμπτης (3/8) στην Εφορία Χανίων, όταν μία γυναίκα επιτέθηκε σε υπαλλήλους και προξένησε ζημιές στα γραφεία.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, η γυναίκα πέταξε υπολογιστές και άλλα αντικείμενα που έβρισκε μπροστά της, με αποτέλεσμα ένας υπάλληλος να τραυματιστεί στο πρόσωπο από θραύσματα. Ο εργαζόμενος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ η γυναίκα έχει φορολογικές εκκρεμότητες οι οποίες οδήγησαν σε κατάσχεση τραπεζικού λογαριασμού της.

Οι εργαζόμενοι της Εφορίας, που αναστατώθηκαν από το περιστατικό, βγήκαν έξω από το κτήριο και έκλεισαν την είσοδο για τους πολίτες, ενώ αποφασίστηκε η ΔΟΥ Χανίων να παραμείνει κλειστή αύριο, Παρασκευή.

Όπως καταγγέλλουν, το συγκεκριμένο άτομο είχε προκαλέσει και στο παρελθόν ανάλογο επεισόδιο και μάλιστα είχαν ενημερωθεί οι Εισαγγελικές αρχές από τις οποίες οι εργαζόμενοι είχαν ζητήσει να ληφθούν μέτρα προστασίας.

Η γυναίκα συνελήφθη οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, ενώ από πλευράς του συλλόγου εργαζομένων πρόκειται να κατατεθεί μήνυση σε βάρος της για το περιστατικό, τις φθορές στον εξοπλισμό και τον τραυματισμό του υπαλλήλου, όπως ανέφερε η πρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Υπαλλήλων Χανίων - Ρεθύμνης Ι.Μπαχουντάκη.

Πηγή: flashnews.gr

Σχετικές ειδήσεις