ΕΛΛΑΔΑ

Μυτιλήνη: Υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη φωτιά

Μυτιλήνη: Υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη φωτιά

Οι σκληρές προσπάθειες των πυροσβεστών και των εθελοντών, απέδωσαν και το μεσημέρι της Παρασκευής (04/08) η φωτιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο.

Η μεγάλη φωτιά που κατέκαψε τη Μυτιλήνη, ξέσπασε χθες (03/08) το απόγευμα σε δασική έκταση και ελαιώνες μεταξύ Γέρας και Πλωμαρίου.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τη φωτιά αυτή

«Θέλω να συγχαρώ ιδιαίτερα τα στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και τους εθελοντές, τον στρατό, καθώς και το προσωπικό του δήμου και της περιφέρειας, οι οποίοι, με υπερπροσπάθεια, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη αυτή πυρκαγιά. Να συγχαρώ, επίσης, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την άμεση ανταπόκριση και τέλος τους πιλότους όλων των εναέριων μέσων, οι οποίοι για ακόμα μία φορά επέδειξαν ηρωισμό και αυτοθυσία» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Μυτιλήνης, Σπύρος Γαληνός.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Γαληνός, μαζί με αντιδημάρχους και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στα μέτωπα της πυρκαγιάς.

Όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (04/08) ο Δήμος, οι υπηρεσίες του θα παραμείνουν σε αυξημένη ετοιμότητα, ώστε να συνδράμουν σε τυχόν αναζωπυρώσεις.

Σχετικές ειδήσεις