ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με το θάνατο της εγκύου στην Εύβοια: Το μυστικό που οδήγησε στην τραγωδία

Θρίλερ με το θάνατο της εγκύου στην Εύβοια: Το μυστικό που οδήγησε στην τραγωδία

Το νέο αποκαλυπτικό στοιχείο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας είναι ότι ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας δεν ήξερε να οδηγεί, ούτε είχε δίπλωμα.

Την πληροφορία επικαλείται το eviazoom.gr, το οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο, καθώς ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του.

Ο άνδρας μάλιστα συνελήφθη χθες (6/8) το βράδυ αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

Η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, κατήγγειλαν ότι το ασθενοφόρο καθυστέρησε 45 με 60 λεπτά περίπου, να παραλάβει την 31χρονη.

Σύμφωνα με το eviatop.blogspot.gr, ο υπεύθυνος δομών ΕΚΑΒ Ν. Εύβοιας απαντά ως εξής στην καταγγελία των συγγενών: «Πράγματι τηλεφώνησαν 3 φορές από τις 12.14 όπου την πρώτη φορά ανέφεραν πτώση εξ ιδίου ύψους και στο δεύτερο τηλεφώνημα μετά από 3 λεπτά ότι λιποθύμησε και είναι έγκυος και στο τρίτο μετά από 5 λεπτά τηλεφώνημα ότι έπεσε από την καρέκλα. Στις 12.21 λαμβάνει κλήση το ασθενοφόρο να αναχωρήσει χωρίς πραγματική εικόνα του περιστατικού, 12:34 είναι στο σημείο. 12:40 την παραλαμβάνει όπου βρίσκει χωρίς ζωτικά σημεία και μυδρίαση οφθαλμών με ό,τι αυτό καταδεικνύει. 12:48 την παραδίδει στο Νοσοκομείο Χαλκίδας».

Η τραγωδία σημειώθηκε χθες (6/8), στην περιοχή Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας, όταν ο αρραβωνιαστικός της κοπέλας επιχείρησε να κάνει μέσα σε πυλωτή σπιτιού έναν ελιγμό με το αυτοκίνητο, το οποίο όπως αποκαλύπτει το lamiareport.gr, ανήκε στην άτυχη έγκυο Μαρία Παπαΐωάννου.

evia6

Ο 30χρονος, πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου κι επιχείρησε να το παραμερίσει όμως μια λάθος κίνηση είχε σαν αποτέλεσμα να παρασύρει την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του, με την οποία σχεδίαζαν να παντρευτούν στο τέλος του μήνα.

evia
evia3

Αρχικά, αναφέρει το lamiareport.gr, δεν φαινόταν να υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Όμως η άτυχη κοπέλα είχε χτυπήσει εσωτερικά και όταν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή ενώ υπέκυψε και το έμβρυο που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, ο άνδρας -σε κατάσταση σοκ- ανέφερε στους αστυνομικούς ότι έκανε όπισθεν με το αυτοκίνητο αλλά δεν είδε την κοπέλα που καθόταν σε καρέκλα πίσω από το μοιραίο όχημα, με αποτέλεσμα να την παρασύρει και να την σκοτώσει.

evia5

Σήμερα Δευτέρα (07/08), ο 30χρονος οδηγήθηκε με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, ενώπιων του Εισαγγελέα Χαλκίδας για να απολογηθεί. Ο νεαρός άνδρας αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση του Εισαγγελέα.

Πηγή φωτογραφιών: eviazoom.gr, eviatopblogspot.gr

Σχετικές ειδήσεις