ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για το αγοράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λάρισα – Φιλοξενείται σε δομή (pics)

Αγωνία για το αγοράκι που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λάρισα – Φιλοξενείται σε δομή (pics)

Αγώνα δρόμου ώστε να εντοπίσουν τους γονείς ή τους συγγενείς του μικρού αγοριού, που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στη Λάρισα, δίνουν οι αρχές.

Το αγοράκι, ηλικίας περίπου 2,5 ετών, εντοπίστηκε από πολίτη να περιπλανιέται μόνο στον περιβάλλοντα χώρο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Αχιλλίου Λάρισας, το πρωί της 5ης Ιουλίου.

Το παιδί που φέρεται να καταλαβαίνει τη γλώσσα των Ρομά, σύμφωνα με το onlarissa.gr, δεν είναι σε θέση λόγω της ηλικίας να δώσει πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή του ή στον εντοπισμό των συγγενών του.

Πιθανολογείται, όμως, πως εγκαταλείφθηκε στην περιοχή, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Με εντολή της εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, το βράδυ της Πέμπτης (17/8) δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του μικρού αγοριού, καθώς οι έως τώρα έρευνες δεν έχουν αποδώσει αποτελέσματα.

Οι αρχές απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την ταυτότητα του παιδιού να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 2410 – 683171 και 2410 – 683184 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών του θα διαρκέσει δύο ακόμη μήνες, όπως προβλέπει η εισαγγελική εντολή.

Όλο αυτό το διάστημα, το αγοράκι φιλοξενείται σε δομή της Λάρισας.

Σχετικές ειδήσεις