ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στη Νάξο: Αγνοείται λουόμενος στον Απόλλωνα

Συναγερμός στη Νάξο: Αγνοείται λουόμενος στον Απόλλωνα

Συνεχίζονται οι έρευνες από το πρωί της Κυριακής μετά το συναγερμό που σήμανε το απόγευμα του Σαββάτου στη θαλάσσια περιοχή του Απόλλωνα Νάξου, όταν λουόμενος που κολυμπούσε έξω από την οριζόμενη από σημαδούρες κολυμβητική περιοχή έπαψε να είναι ορατός από τη ναυαγοσώστρια, που παρακολουθούσε από νωρίτερα δυο λουόμενους που είχαν απομακρυνθεί.

Ο ένας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Cyclades Voice εθεάθη από τη ναυαγοσώστρια να εξέρχεται από τη θάλασσα, ο δεύτερος όμως έπαψε μετά από λίγο να είναι ορατός, γεγονός που οδήγησε σε άμεση ενημέρωση της Λιμενικής Αρχής, ενώ παράλληλα η ναυαγοσώστρια έσπευσε προς αναζήτησή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκε καΐκι της περιοχής, ενώ αργότερα στην περιοχή έφτασε ένα σκάφος του Λιμενικού, αλλά και βάρκες της περιοχής που διεξήγαγαν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή του όρμου του Απόλλωνα μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνεμοι δεν ήταν ισχυροί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και το πρωί της Κυριακής δεν είχε δηλωθεί σε κάποια αρμόδια Αρχή της Νάξου ότι αναζητείται κάποιος ή κάποια.

Με το πρώτο φως της μέρας σκάφος του Λιμενικού και το σκάφος "Κυρίαρχος" συνεχίζουν τις έρευνες στη θάλασσα ενώ αυτοκίνητο του Λιμεναρχείου Νάξου με δυο άτομα βρίσκονται στον Απόλλωνα.

Οι έρευνες πρόκειται να συνεχιστούν μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής.

Πηγή: Cyclades Voice

Σχετικές ειδήσεις