ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» την Αθήνα

Καιρός: Ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» την Αθήνα

Άνοιξαν οι ουρανοί λίγο πριν από τις 20.00 πάνω από την πρωτεύουσα. Η δυνατή βροχή που ξέσπασε δημιούργησε μικρά κυκλοφοριακά προβλήματα στο κέντρο της πόλης.

Η καταιγίδα αιφνιδίασε τους Αθηναίους, καθώς ελάχιστοι είχαν μαζί τους ομπρέλες, παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας (21/08/2017) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ισχυρά φαινόμενα θα σαρώσουν τη χώρα.

Οι βροχές και οι σποραδικές καταιγίδες που εκδηλώνονται σήμερα, Δευτέρα στο μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής χώρας, προβλέπεται για την Τρίτη από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι κατά τόπους στα βόρεια και ανατολικά τμήματα να ενταθούν και να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανώς από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν, σύμφωνα με την έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, την κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), την ανατολική Θεσσαλία (κυρίως τα παράλια τμήματα), τις Σποράδες, την Εύβοια, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.