ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει το δράμα των δύο αδελφών που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν – Χωρίς ρεύμα και νερό (vid)

Συγκλονίζει το δράμα των δύο αδελφών που απειλούσαν να αυτοκτονήσουν – Χωρίς ρεύμα και νερό (vid)

Ένα ανθρώπινο δράμα κρύβεται πίσω από την κίνηση απόγνωσης και απελπισίας δύο αδελφών, στην Πάτρα, που την Πέμπτη (24/8) ανέβηκαν στην ταράτσα πολυκατοικίας και απειλούσαν να πέσουν στο κενό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του patrastv.gr, που συνομίλησε με κατοίκους των Εργατικών Κατοικιών της Ταραμπούρα, τα δύο νεαρά αδέλφια είναι ορφανά και διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες, καθώς επί πέντε χρόνια ζουν χωρίς ρεύμα και νερό και χωρίς να λαμβάνουν κάποιο επίδομα.

Οι γείτονες είναι αυτοί που ουσιαστικά βοηθούν τα δύο αδέλφια να επιβιώσουν, παρέχοντάς τους κάθε δυνατή βοήθεια, όπως τρόφιμα και κάποια χρήματα.

Ενδεικτικό της τραγικής κατάστασης που βιώνουν, είναι το γεγονός ότι έχουν τοποθετήσει ένα βαρέλι στο μπαλκόνι του σπιτιού τους, προκειμένου να συγκεντρώνουν νερό το οποίο και χρησιμοποιούν για να πλένονται και να καθαρίζουν την τουαλέτα.

Το θρίλερ που εκτυλίχθηκε την Πέμπτη

Σε μία κίνηση απόγνωσης, τα δύο αδέλφια ανέβηκαν χθες το βράδυ στην ταράτσα της πολυκατοικίας των Εργατικών Κατοικιών, απειλώντας να βάλουν τέλος στη ζωή τους, πέφτοντας στο κενό.

Οι γείτονες ειδοποίησαν τους άνδρες της αστυνομίας, που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ επί τόπου έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Την ίδια ώρα, ειδικός διαπραγματευτής ανέλαβε το έργο να τους μεταπείσει. Τελικά, μετά από αρκετή ώρα τα δύο αδέλφια κατέβηκαν από την ταράτσα και οδηγήθηκαν στην Ψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου του Ρίου.

Πηγή: patrastv.gr

Σχετικές ειδήσεις