ΕΛΛΑΔΑ

Βάσεις 2017: Αυτές είναι οι 4 κούκλες αδερφές που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο που ήθελαν

Βάσεις 2017: Αυτές είναι οι 4 κούκλες αδερφές που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο που ήθελαν

Βάσεις 2017: Ευτυχία και επιτυχία επί… τέσσερα! Ο λόγος για τις τετράδυμες από τον Πύργο Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού, οι οποίες πέρασαν σε τέσσερις διαφορετικές Πανεπιστημιακές Σχολές.

Μπορεί άραγε η ευτυχία να μετρηθεί επί… τέσσερα; Σύμφωνα με το ilialive.gr, στην περίπτωση της Νικολίας, της Αιμιλίας, της Χριστίνας και της Μαριάννας Καρυανού, των τετράδυμων κοριτσιών της Μαρίας και του Νίκου Καρυανού σίγουρα μπορεί!

Αν και η ευτυχισμένη οικογένεια αριθμεί έξι μέλη, οπότε μετριέται επί έξι, όπως και η περηφάνια των τυχερών γονιών, που είδαν την Πέμπτη όπου ανακοινώθηκαν οι βάσεις 2017 τα ομορφότερα πλάσματα της ζωής τους, να μπαίνουν με το «σπαθί» τους στο Πανεπιστήμιο!

Σε διαφορετικές σχολές η κάθε μία, αφού το καθένα από τα τέσσερα χαριτωμένα κορίτσια έχει την δική του προσωπικότητα, τα δικά του όνειρα και ενδιαφέροντα, οι δύο είναι των θεωρητικών επιστημών και οι άλλες δύο των θετικών, με υψηλή ωστόσο στόχευση και υψηλή επιτυχία καθώς και οι 4, απόφοιτες του 2ου Λυκείου Πύργου, είναι πλέον φοιτήτριες σε ΑΕΙ! Η μοναδική… τετράδυμη επιτυχία στη χώρα. Η Αιμιλία στην σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στην Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σποδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιά.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις βάσεις 2017