ΕΛΛΑΔΑ

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη – «Έφαγαν το γιο μου σαν λαγό»

Έγκλημα στη Ζάκυνθο: Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Σαρακίνη – «Έφαγαν το γιο μου σαν λαγό»

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο νησί της Ζακύνθου από την εν ψυχρώ δολοφονία 37χρονου Γιώργου Σαρακίνη, το μεσημέρι της Τρίτης, 22 Αυγούστου 2017.

Τι λέει για τη βεντέτα και το παρελθόν των δύο οικογενειών – Προφυλακιστέοι οι δύο συλληφθέντες

Το φονικό έγινε στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου-Καλαμακίου. Οι δράστες φέρονται να είχαν στήσει ενέδρα στο θύμα.

Στον τόπο του εγκλήματος, επί της επαρχιακής οδού Ζακύνθου – Καλαμακίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες και έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου. Στον ευρύτερο χώρο, βρέθηκε και κατασχέθηκε κυνηγετική καραμπίνα, η οποία όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, ανήκε σε έναν άλλον 34χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο βεντέτας καθώς οι δύο οικογένειες είχαν προηγούμενα... Πριν από 24 χρόνια, το 1993, ο πατέρας του 37χρονου θύματος σκότωσε τον πατέρα ενός εκ των δύο ανδρών, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του παιδιού του.

Ο ίδιος όμως, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha επισημαίνει ότι οι διαφορές μεταξύ τους είχαν λυθεί.

«Έκαναν ενέδρα στο παιδί μου και το σκότωσαν σαν να είναι λαγός. Τι άλλο να πω; Βεντέτα δεν υπήρχε, διότι εγώ και ο πατέρας του είχαμε “βαρεθεί” παλιά, παλικαρίσια, και εγώ και αυτός στην πλατεία. Πήγα στην φυλακή, έβγαλα την ποινή μου ισόβια, που δεν έπρεπε να φάω ισόβια. Από εκεί και πέρα βγήκα από τη φυλακή, δεν τους ενόχλησα ποτέ. Ούτε αυτούς, ούτε κανέναν άλλον», είπε μεταξύ άλλων στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ο ένας για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ο δεύτερος για συναυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοκατοχή.

Σχετικές ειδήσεις