ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Το ανδρικό εσώρουχο στο Δημαρχείο και τα… (Pics)

Απίστευτο περιστατικό στη Βέροια: Το ανδρικό εσώρουχο στο Δημαρχείο και τα… (Pics)

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν κατά τη διάρκεια δημοτικού συμβουλίου στη Βέροια.

Σε μία κίνηση που αιφνιδίασε το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας προχώρησε ένας κτηνοτρόφος.

Ο λόγος για τον Δήμο Διαμαντόπουλο, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας (28/08/2017) πέταξε σκουπίδια στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και έξω από το Δημαρχείο.

Ο κτηνοτρόφος με αυτό τον τρόπο, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για την κατάσταση που επικρατεί κάθε καλοκαίρι στην περιοχή Πλατανάκια της Βεργίνας. Αυτή η αναφορά, αλλά και η προγενέστερη ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο «πλέουν σε πελάγη ευτυχίας» και δεν ξέρουν τι γίνεται στην περιοχή εγέρθηκαν αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να του αφαιρεθεί ο λόγος από τον προεδρεύοντα της συνεδρίασης, αντιπρόεδρο του Σώματος Μιχάλη Σουμελίδη.

Αποχωρώντας ο κ. Διαμαντόπουλος έριξε στο πάτωμα το... πεσκέσι του προς το Δήμο Βέροιας, το οποίο ήταν - κυρίως - χρησιμοποιημένα χαρτιά υγείας και ένα εσώρουχο (ανδρικό).

Ωστόσο, δεν έμεινε εκεί. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που εξασφάλισε το InVeria.gr, ο κάτοικος της Βεργίνας ανέβασε το αγροτικό του όχημα πάνω στο πεζοδρόμιο μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου και έριξε γύρω στις 4 με 5 σακούλες απορριμμάτων, σκορπώντας τα σκουπίδια στα σκαλιά του κτηρίου.

Αμέσως μετά το συμβάν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Βασίλης Παπαδόπουλος κατόπιν προτροπής του ίδιου του Δημάρχου κάλεσε την αστυνομία και δύο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας κατέγραψαν το συμβάν. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη γνωστό αν προχωρήσει ο ίδιος ή ο Δήμος σε μήνυση κατά του πολίτη.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τις φωτογραφίες