ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: Έτσι έφεραν 10 κιλά χυλό κρέπας στο κεφάλι του εφοριακού!

Λευκάδα: Έτσι έφεραν 10 κιλά χυλό κρέπας στο κεφάλι του εφοριακού!

Τεράστια αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση της επίθεσης που δέχθηκαν εφοριακοί από ιδιοκτήτη κρεπερί, στο κέντρο της Λευκάδας. Την ώρα που του βεβαίωναν πρόστιμο διότι δεν βρήκαν αποδείξεις σε επτά τραπέζια, ο επιχειρηματίας έλουσε τους ελεγκτές με δύο κουβάδες γεμάτους με το χυλώδες μείγμα για τις κρέπες.

Τον ένα μάλιστα της τον έφερε "καπέλο" και ήταν 10κιλος! Το μαγαζί διατηρεί επιχειρηματίας που έχει σχέση με Πάτρα, ενώ ο ταμίας που ειναι ο πρώτος του ξάδελφος είναι γνωστός Πατρινός.

«Με δύο κουβάδες χυλό κρέπας, ρευστούς, «έλουσε» τους ελεγκτές, παρουσία όλων των παρευρισκόμενων, στο κεντρικότερο σημείο της Λευκάδας και με λεκτικούς προπηλακισμούς και βάναυσο τρόπο, που αντιβαίνει κάθε αρχή αξιοπρέπειας, διέσυρε τις προσωπικότητες τους και προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να ματαιώσει τις ελεγκτικές ενέργειες» τονίζει σε δήλωσή του στον ΑΝΤ1 ο Πρ. Γεν. Συμβ. Ομ. Εφοριακών, Θεοφάνης Μπαρμπαρίτσας.

«Εγώ θα τους έκανα ακόμη χειρότερα, θα τους σούβλιζα», δηλώνει ο αδελφός του επιχειρηματία που διατηρεί ψησταριά, υποστηρίζοντας ότι οι εφοριακοί δεν έπρεπε να βεβαιώσουν παράβαση.

Εγώ θα τους «σούβλιζα»

«Ήταν εριστικοί, ΄θελαν σώνει και καλά να τον γράψουν με όλα τα τραπέζια «χτυπημένα», επειδή δεν υπήρχαν στα τραπέζια αποδείξεις. Έχει παραγίνει το χάλι τους. Ήρθε στο «αμήν» και εγώ να σου πω αλήθεια, σουβλατζής είμαι, αν ήμουνα κι εγώ, εγώ θα τους «σούβλαγα», δεν θα τους έριχνα κρέπες επάνω» αναφέρει σε δήλωσή του ο αδερφός του δράστης.

Το λούσιμο των ελεγκτών με τον χυλό για τις κρέπες ξάφνιασε εκτός από τους εφοριακούς, τους πελάτες του καταστήματος, αλλά και τους υπαλλήλους του επιχειρηματία, ο οποίος έσπευσε να εξαφανιστεί από το μαγαζί του και την περιοχή κι ακόμη αναζητείται από την Αστυνομία για να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Βαρύτερα τώρα τα πρόστιμα

“Απαράδεκτη πράξη και ποινικά κολάσιμη και δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο της επίθεσης, διότι τώρα τα πρόστιμα είναι πολύ σοβαρότερα. Ζητώ αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο, διότι ο αγώνας δεν γίνεται για μας, γίνεται για «όλους μας»” συμπληρώνει ο Πρ. Γεν. Συμβ. Ομ. Εφοριακών, Θεοφάνης Μπαρμπαρίτσας.

Για υπερβάλλοντα ζήλο των ελεγκτών όλο το καλοκαίρι στην περιοχή τους και όχι μόνο κάνει λόγο ο αδελφός του επιχειρηματία, επαναλαμβάνοντας ότι θα μπορούσε και ο ίδιος να είχε αντιδράσει ανάλογα ή και χειρότερα σε βάρος των εφοριακών.

«Εριστικοί οι ελεγκτές»

«Φθάνουν σε ένα σημείο σχεδόν με κλειστό το μαγαζί να βεβαιώνουν παραβάσεις μιάμιση και δύο η ώρα το βράδυ, λες κι είμαστε ποιος, ο Ρωχάμης... Γι΄ αυτό σου είπα κι εγώ, αν έφθανα σε τέτοιο σημείο με όλα χτυπημένα, δεν ξέρω κι εγώ τις αντιδράσεις μου, γιατί εγώ δεν δουλεύω με κρέπες, δουλεύω με σούβλες και χασαπομάχαιρα» αναφέρει στον ΑΝΤ1 ο αδελφός του επιχειρηματία.

Οι επιθέσεις δεν πτοούν κανέναν, οι έλεγχοι συνεχίζονται δυναμικά, τονίζει ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ.

Πηγή: dete.gr