ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Μυστήριο με την εξαφάνιση του βοσκού στα βουνά της Υπάτης (pics)

Λαμία: Μυστήριο με την εξαφάνιση του βοσκού στα βουνά της Υπάτης (pics)

Χωρίς αποτέλεσμα εξελίσσονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 71χρονου βοσκού, ο οποίος εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής, στα βουνά της Υπάτης.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, εθελοντικές ομάδες και άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή μία περιοχή περίπου 40 χιλιομέτρων χωρίς να βρουν ίχνος από τον εξαφανισμένο βοσκό.

Ο άνδρας έφυγε από το σπίτι του στο Μεσοχώρι Υπάτης προκειμένου να φροντίσει τα ζώα του κι έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Από το πρωί του Σαββάτου που η μία του κόρη δήλωσε την εξαφάνιση, κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική με την 7ηΕΜΑΚ, καθώς και Εθελοντικές Ομάδες Διάσωσης όπως του Χιονοδρομικού Ομίλου Λαμίας και της Πολιτικής Προστασίας Δήμου Υπάτης.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας ερευνών συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος να απομακρύνθηκε από τα καθιερωμένα μονοπάτια, προκειμένου να εντοπίσει τα χαμένα ζώα του, αφού τις προηγούμενες ημέρες, τους είχε επιτεθεί λύκος, σκοτώνοντας ορισμένα από αυτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν κουφάρια από δαγκωμένα ζώα, αλλά κανένα ίχνος του 71χρονου.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των δικών του ανθρώπων, είχε πάρει μαζί του ένα τσεκούρι, το μπουφάν του, κολατσιό και άλλα προσωπικά αντικείμενα που ήλπιζαν ότι κάτι από όλα αυτά θα βρισκόταν σε κάποιο απόκρημνο σημείο.

Τελικά λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, δόθηκε εντολή να σταματήσουν οι έρευνες από τις διασωστικές ομάδες και επισήμως αναλαμβάνει πλέον η αστυνομία, η οποία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Πηγή: lamiareport.gr

Σχετικές ειδήσεις