ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στα Καμένα Βούρλα: Τραυματίστηκε ο οδηγός

Σοβαρό τροχαίο με μηχανή στα Καμένα Βούρλα: Τραυματίστηκε ο οδηγός

Το τροχαίο έγινε στις 17:30 το απόγευμα του Σαββάτου (16/9) στον κεντρικό παραλιακό δρόμο των Καμένων Βούρλων στην δυτική έξοδο των Καμένων Βούρλων.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 50χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού, ο οποίος είναι επαγγελματίας από τα Καμένα Βούρλα, ερχόταν από Άγιο Κωνσταντίνο προς Καμένα έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Μπαίνοντας στα Καμένα Βούρλα, ο έλεγχος της μηχανής χάθηκε, με αποτέλεσμα να πέσει με ταχύτητα πάνω σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε πάρα πολύ σοβαρά ο 50χρονος οδηγός, καθώς επίσης και ο συνεπιβάτης του, Αλβανικής υπηκοότητας, που φέρεται να εργαζόταν στο κατάστημα του 50χρονου.

Οι δυο τραυματίες διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, δυστυχώς, ότι δεν φορούσαν κράνος.

Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου επαγγελματία, ο οποίος διασωληνώθηκε, κρίνεται πολύ σοβαρή και όπως έγινε γνωστό λίγο μετά τις 10:00' το βράδυ του Σαββάτου μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Σοβαρά τραυματισμένος είναι επίσης και ο συνεπιβάτης της μηχανής, ωστόσο φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Σχετικές ειδήσεις