ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: «Ροζ» σκάνδαλο στο συζυγικό κρεβάτι!

Κρήτη: «Ροζ» σκάνδαλο στο συζυγικό κρεβάτι!

Μια «πικάντικη» διαμάχη ενός μεσήλικα επιχειρηματία του Ηρακλείου Κρήτης με την πρώην σύζυγό του, Σερβικής καταγωγής, απασχόλησε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε ο επιχειρηματίας, κατηγορούμενος από την πρώην γυναίκα του ότι επί χρόνια βιντεοσκοπούσε τις προσωπικές τους στιγμές και την απειλούσε να διαρρεύσει το περιεχόμενο των καταγραφών.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για την πράξη της αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου.

Η γυναίκα υποστήριξε ακόμα στο δικαστήριο ότι ο πρώην άντρας της, την «φόρτωσε» εν αγνοία της με χρέη ύψους περίπου 200.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι γινόταν η βιντεοσκόπηση, αλλά πάντα με τη συναίνεση της γυναίκας, επισημαίνοντας μάλιστα ότι υπάρχει «αρκετό» υλικό, το οποίο όμως ουδέποτε είχε σκοπό να χρησιμοποιήσει για εκβιασμό.

Για τα δάνεια που φέρεται να πήρε στο όνομα της, τόνισε ότι ήταν εν γνώση της και μάλιστα ο ίδιος ήταν εγγυητής.

Ο εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την απαλλαγή του κατηγορουμένου, λόγω αμφιβολιών, πρόταση που έγινε δεκτή από το Δικαστήριο, το οποίο και τον αθώωσε.

Σχετικές ειδήσεις