ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στους δύο σμηνίτες (pics)

Αγρίνιο: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» στους δύο σμηνίτες (pics)

Σε κλίμα οδύνης τελείται αυτή την ώρα η κηδεία του Λεωνίδα Ζαχαράκη, ενός εκ των δύο σμηνιτών που βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο που σημειώθηκε χθες (21/9) στη Βόνιτσα.

Συγγενείς, φίλοι και συναθλητές του 25χρονου συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη Δοκιμίου, στο Αγρίνιο, προκειμένου να αποχαιρετήσουν τον δικό τους άνθρωπο, ενώ τραγικές φιγούρες είναι τα μέλη της οικογένειάς του, που δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο ξαφνικά και άδικα «έφυγε» ο δικός τους άνθρωπος.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery του newsbomb.gr

Η κηδεία του δεύτερου σμηνίτη, του 19χρονου Λεωνίδα Χολέβα, πρόκειται να τελεστεί στις 12 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Στρογγυλοβουνίου.

troxaio sminitis n20

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στην επαρχιακή οδό Βόνιτσας-Αμφιλοχίας, στα Παλιάμπελα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις σμηνίτες που υπηρετούσαν στο στρατιωτικό αεροδρόμιο του Ακτίου, συγκρούστηκε με φορτηγό, που οδηγούσε Αγρινιώτης.

Σε μια επικίνδυνη στροφή, ενώ στην περιοχή έβρεχε και επικρατούσε ομίχλη, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Λεωνίδας Ζαχαράκης ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με το φορτηγό, που οδηγούσε ένας 61χρονος.

ZAXARAKIS

Νεκροί από τα συντρίμμια, ανασύρθηκαν ο Λεωνίδας Ζαχαράκης, ο Λεωνίδας Χολέβας, ενώ ο 20χρονος Χ.Γ. βγήκε ζωντανός και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Λευκάδας, με κάταγμα στο χέρι.

Οι τρεις σμηνίτες είχαν πάρει άδεια από το αεροπορικό απόσπασμα όπου υπηρετούσαν για να επισκεφθούν τους αγαπημένους τους.

Πηγή: agriniosite.gr

Σχετικές ειδήσεις