ΕΛΛΑΔΑ

«Συναγερμός» για τον εντοπισμό Βρετανίδας τουρίστριας στη Ροδόπη

«Συναγερμός» για τον εντοπισμό Βρετανίδας τουρίστριας στη Ροδόπη

Σε κατάσταση «συναγερμού» έχουν τεθεί οι αρχές στη Ροδόπη για τον εντοπισμό μίας 63χρονης Βρετανίδας τουρίστριας, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (21/9) από την περιοχή της Μαρώνειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι έρευνες για τον εντοπισμό της γυναίκας γίνονται από δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στην περιοχή του παραλιακού δρόμου Πετρωτών-Σύναξης-Μαρώνειας, όπου και εντοπίστηκε τελευταία φορά, χθες το απόγευμα.

Την 63χρονη δήλωσαν ως αγνοούμενη στην αστυνομία συγγενείς της από τη Μεγάλη Βρετανία, όταν παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές τους δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά μαζί της.

Στη συνέχεια, μέσω της βρετανικής πρεσβείας των Αθηνών, ενημερώθηκαν οι ελληνικές αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα για τον εντοπισμό της.

Συγκεκριμένα, στην επιχείρηση συμμετέχουν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής με 11 πυροσβεστικούς υπαλλήλους, αστυνομικές δυνάμεις και ομάδα της 4ης ΕΜΑΚ μαζί με διασωστικό σκύλο.

Σχετικές ειδήσεις