ΕΛΛΑΔΑ

Νέο απειλητικό μήνυμα των Anonymous προς Τράπεζα της Ελλάδος: Να μας φοβάστε!

Νέο απειλητικό μήνυμα των Anonymous προς Τράπεζα της Ελλάδος: Να μας φοβάστε!

Με νέο μήνυμα τους οι Anonymous προειδοποιούν για το επόμενο χτύπημα που ετοιμάζουν κατά της Τράπεζας της Ελλάδος - Τι αναφέρουν στο προφίλ τους στο facebook - Κρύος ιδρώτας έλουσε την κυβέρνηση, άλλα και τα στελέχη της Τράπεζα της Ελλάδος ύστερα από το νέο χτύπημα των Anonymous. Περισσότερα απο 2.500 έγγραφα της Τράπεζας και του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν βγει στον αέρα του διαδικτύου. Η είδηση σήμανε κόκκινο συναγερμό στις Αρχές που προσπαθούν να βρουν τα... ηλεκτρονικά στίγματα των δραστών, αλλα και να σηκώσουν φίλτρα προστασίας προκειμένου να μην επαναληφθούν παρόμοιες διαρρόες - Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος ότι τα έγγραφα είναι απόρρητα

Νέο σοκ από τους Anonymous. Συνεχίζουν τον... κυβερνοπόλεμο εναντίον της κυβέρνησης και του κράτους...

Σήμερα 27/09/2017 και μετά τη χθεσινοβραδυνή διάψευση της ΤτΕ, οι Anonymous ξαναχτυπούν με νέα ανάρτηση:

«Πρός Τράπεζα της Ελλάδος: Όταν μερικοί σας παρακολουθούν και απο στιγμή σε στιγμή μπορεί να πέσετε θύμα κυβερνοεπιθέσεων εσείς θα τα διαψεύσετε διότι δεν έχετε κάτι καλύτερο να πείτε! Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε! #AnonymousGreece».

Δείτε εδώ τη νέα ανάρτηση:

Οι Anonymous αφήνουν να εννοηθεί ότι θα επιχειρήσουν την πλήρη κατάρρευση του διαδικτυακού τόπου της ΤτΕ, δημιουργώντας κλίμα τρόμου...

Υπενθυμίζουμε ότι απο την μεριά της η Τράπεζα της Ελλάδος με ανακοίνωση της που εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (26/9), διαψεύδει κατηγορηματικά ότι οι Anonymous υπέκλεψαν και διέρρευσαν στοιχεία από τις βάσεις δεδομένων της - «Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στοιχεία στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της ΤτΕ».

4236876
4236873
4236874
«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

Το νέο «χτύπημα» από τους Anonumous Greece έγινε την Τρίτη 26/6 βγάζοντας στη… φόρα εκατοντάδες αρχεία της Τράπεζας της Ελλάδος. Αμέσως σύναμε συναγερμός σε Ελληνική Αστυνομία και φυσικά και στο Μέγαρο Μαξίμου . Οι χάκερς έχουν εκτοξέυσει απειλές κατά ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς μετά την κυβερνοεπίθεση στην Τράπεζα της Ελλάδος

Δεν έχουν τέλος τα «χτυπήματα» των Anonymous Greece κατά της ελληνικής κυβέρνησης τις τελευταίες ημέρες.

Οι Anonymous Greece ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην ελληνική κυβέρνηση από το περασμένο Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, όταν και «έριξαν» αρχικά την σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και στη συνέχεια τη σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος.

Την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου έδωσα ενεργό σύνδεσμο (http://www.mediafire.com/file/dxdvzgy5y5dt66a/gov.gr+leaks.rar) για τα έγγραφα που διέρρευσαν και που όπως ισχυρίζονται είναι από την κυβερνοεπίθεση κατά της Τράπεζας της Ελλάδος.

Όπως ενημέρωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook λόγω των μεγάλων μεγεθών των αρχείων που θέλουν να δημοσιοποιοήσουν οι διαρροές θα ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα:

Είχαν προειδοποιήσει για τις διαρροές

Νέο «χτύπημα» των Anonymous Greece στην σελίδα τους στο Facebook Tο βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν πώς θα διαρρεύσουν αρχεία από κυβερνητικούς servers.

«Αρχεία (10 GB) από κυβερνητικούς servers θα γίνουν διαρροή αύριο. Θα ανεβάσουμε links για το κατέβασμα τους. Έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα κατεβάσει. #AnonymousGreece», αναφέρει το νέο ποστ που έκαναν.

H ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος μετά την επίθεση των Anonymous

Ανακοίνωση εξέδωσε αργά το βράδυ της Τρίτης (26/9) η Τράπεζα της Ελλάδος, σχετικά με την επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από τους Anonymous Greece.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διαψεύδεται τους ισχυρισμούς των Anonymous περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

«Οι ισχυρισμοί περί υποκλοπής και διαρροής βάσεων δεδομένων της Τράπεζας της Ελλάδος είναι παντελώς ανυπόστατοι. Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της Τράπεζας της Ελλάδος».

Τα χειρότερα έρχονται! Μια λάθος κίνηση και...

Παρέμβαση στα ελληνικά δρώμενα πραγματοποίησαν οι Anonymous Greece. Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9) έγραψανμήνυμα προς την ελληνική κυβέρνηση στην σελίδα τους στο Facebook.

«Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος» Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!», αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Απειλές σε ΕΟΠΥΥ και Τράπεζα Πειραιώς

Οι Anonymous Greece το μεσημέρι της Δευτέρας «χτύπησαν» με μήνυμα από τη σελίδα τους στο facebook.

«ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ Πρός: ΕΟΠΥΥ , Τράπεζα Πειραιώς. 2 Βάσεις δεδομένων είναι στα χέρια μας. Μία λάθος κίνηση και όλα θα δημοσιευθούν και θα χρησιμοποιηθούν εναντίον σας!» ανέφεραν στην σελίδα τους στο facebook.

«Χτύπησαν» την Τράπεζα της Ελλάδος

Οι Anonymous Greece μία ημέρα μετά τις απειλές τους για νέα χτυπήματα, προχώρησαν σε αυτά και έριξαν την σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ για άλλη μία φορά εκτόξευσαν και νέες απειλές κατά της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μάλιστα, δημοσίευσαν στο Facebook και αποδεικτικά στοιχεία για το νέο χτύπημά τους.

Οι ίδιοι τις προηγούμενες ημέρες είχαν προειδοποιήσει μέσω του Facebook για το χτύπημα στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Στην ανάρτησή τους οι Anonymous Greece αναφέρουν πως η σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών παραμένει ακόμα εκτός λειτουργίας και προειδοποιούν την ΑΑΔΕ πως είναι ο επόμενος στόχος.

Το χτύπημα στη σελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Την προηγούμενη ημέρα οι Anonymous Greece είχαν καταφέρει να ρίξουν τη σελίδα των ηλεκτρικών πλειστηριασμών και η οποία δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.

Στο μήνυμά τους οι Anonymous Greece προειδοποιούν την ελληνική κυβέρνηση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και τη χαρακτηρίζουν αρπακτικά.

Εκτός όμως από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς στο χθεσινό τους μήνυμα έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και στη μικρή Νεφάλη κάνοντας λόγο για ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ που αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης του μικρού κοριτσιού στο εξωτερικό.

Αναλυτικά το μήνυμα των Anonymous Greece

«Αγαπητή ελληνική κυβέρνηση,

στην χώρα όπου η πρόσβαση στην Υγεία κατάντησε πολυτέλεια για τον φτωχό, η ανάλγητη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ αρνείται να καλύψει τα έξοδα μετάβασης της μικρής Νεφέλης στο εξωτερικό, ώστε να αντιμετωπιστεί η σοβαρή ασθένειά της.

Η ώρα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών πλησιάζει, όλα τα ξένα κοράκια έχουν πάρει θέση και περιμένουν πώς και πώς να αρπάξουν τις περιουσίες των φτωχών Ελλήνων πολιτών!

Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων!

ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

Κυβερνητικοί μασόνοι και μη θα τα πούμε σύντομα.

Υ.Γ. Υπολογίσατε χωρίς τον ξενοδόχο. Σύντομα θα σας δώσουμε τα «κλειδιά στο χέρι»».





Σχετικές ειδήσεις