ΕΛΛΑΔΑ

Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη

Καλλιθέα: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, αναβιώνει σήμερα Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, η δολοφονία του 63χρονου ναυτικού, Βασίλη Κοκκίνη, ενός από τα πιο φρικτά εγκλήματα που έχουν καταγραφεί τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Το πτώμα του είχε βρεθεί μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα, τον Ιανουάριο του 2016.

kallithea3

Ο 63χρονος και η 46χρονη (σήμερα) σύζυγός του, γνωρίστηκαν στη Βουλγαρία το 2003 και αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν στην Ελλάδα.

Λίγους μήνες αργότερα ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ, το ζευγάρι χώρισε και αποφάσισε να μείνει σε διαφορετικά σπίτια. Η Βουλγάρα με το παιδί έμεναν στο διαμέρισμα που βρέθηκε η σορός του 63χρονου, ενώ ο ναυτικός έμενε σε άλλο, ιδιόκτητο σπίτι, στην ίδια γειτονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 46χρονη Βουλγάρα έφυγε για τη χώρα της στις 7 Ιανουαρίου 2015 μαζί με το παιδί τους. Επί ένα χρόνο η γυναίκα δεν πλήρωνε ενοίκια και κοινόχρηστα για το σπίτι της στην Καλλιθέα γι' αυτό και κινήθηκαν οι σχετικές διαδικασίες.

Το πτώμα βρέθηκε όταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού συνοδεία ενός δικαστικού επιμελητή μπήκαν στο διαμέρισμα και μετά από έρευνα βρήκαν τον 63χρονο μέσα σε καταψύκτη σε εμβρυακή στάση, δεμένο χειροπόδαρα και με μονωτική ταινία στο στόμα, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν και κηλίδες αίματος.

Οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στη σύζυγο. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η δολοφονία οργανώθηκε από εκείνη, με τη βοήθεια τριών συμπατριωτών της. Στο εδώλιο μαζί με την γυναίκα θα καθίσει και μία 27χρονη συμπατριώτισσά της, η οποία αρχικά είχε ομολογήσει ότι τη βοήθησε να βρει τους «εκτελεστές» του σχεδίου, στη συνέχεια όμως αναίρεσε όσα είχε πει, υποστηρίζοντας ότι την στιγμή της δολοφονίας η ίδια δεν βρισκόταν στο διαμέρισμα.

Η 46χρονη μαζί με τους συνεργούς της φέρονται να είχαν στήσει ενέδρα στον ναυτικό, τον οποίο πότισαν με αλκοόλ και υπνωτικά χάπια, στη συνέχεια τον χτύπησαν στο κεφάλι και αφού τον έδεσαν, τον τοποθέτησαν στον καταψύκτη. Στη συνέχεια η γυναίκα εξαφανίστηκε, μαζί με σχεδόν 300.000 ευρώ που φέρεται ότι είχε πάρει από τον λογαριασμό του συζύγου της.

Το ζευγάρι φαίνεται ότι είχε διαφορές, αφού βρίσκονταν σε δικαστική διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού. Αμέσως εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης και η γυναίκα συνελήφθη λίγους μήνες αργότερα, στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας. Εκδόθηκε στην Ελλάδα και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του δικαστηρίου. Σημειώνεται ότι κατά την προανάκριση είχε αναφέρει ότι το θύμα την κακοποιούσε σεξουαλικά.

Σχετικές ειδήσεις