ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Εγκλωβισμοί στους πλημμυρισμένους από τη νεροποντή δρόμους

Θεσσαλονίκη: Εγκλωβισμοί στους πλημμυρισμένους από τη νεροποντή δρόμους

Κακοκαιρία: Μεγάλα προβλήματα προκλήθηκαν τόσο χθες βράδυ όσο και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (28/09) στη Θεσσαλονίκη, λόγω των πολύωρων και έντονων βροχοπτώσεων.

Υπόγεια σπίτια πλημμύρισαν, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια. Ευτυχώς, σημειώνει το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, από όλη αυτή την καταστροφή δεν υπήρξαν θύματα.

Έως τις 4 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική δέχθηκε 120 κλήσεις, ενώ κλιμάκια του Σώματος πραγματοποίησαν 13 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και σε τέσσερις περιπτώσεις χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν οδηγούς από τα οχήματά τους τα οποία είχαν «κολλήσει» στα νερά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι επί ώρες η κυκλοφορία ήταν αδύνατη σε δρόμους του Ευόσμου, του Κορδελιού και του Δενδροποτάμου, ενώ μεγάλος όγκος νερού συγκεντρώθηκε στην οδό Μοναστηρίου και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Για σήμερα, Πέμπτη (28/09) προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού.

Δείτε βίντεο από πλημμυρισμένους δρόμους στη Θεσσαλονίκη:

Σχετικές ειδήσεις