ΕΛΛΑΔΑ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Λεμπιδάκη - Επέστρεψε στο εργοστάσιό του (pics)

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Μιχάλη Λεμπιδάκη - Επέστρεψε στο εργοστάσιό του (pics)

Μιχάλης Λεμπιδάκης:Κουρασμένος και εμφανώς αδυνατισμένος, αλλά χαμογελαστός, εμφανίστηκε σήμερα, Τρίτη (03/10/2017) στην εταιρεία του «Πλαστικά Κρήτης», στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου, ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την απαγωγή.

Στη θεά του επιχειρηματία, οι εργαζόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ακούστε τις πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Λεμπιδάκη: (ΗΧΗΤΙΚΟ)

O Μιχάλης Λεμπιδάκης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, ευχαρίστησε και δημόσια πλέον την ΕΛ.ΑΣ. για την απελευθέρωσή του.

neakriti news image 1

neakriti-news-image 2

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί, το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα, που ξέρω εκ των έσω, είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχα. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», πρόσθεσε.

neakriti-news-image 3
neakriti-news-image 4

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς ήταν για τον ίδιο οι έξι μήνες ομηρίας, ο κ. Λεμπιδάκης απάντησε: «Ήταν βασανιστικοί, κυρίως για το μυαλό...».

neakriti-news-image 5
neakriti-news-image 6
neakriti-news-image 7
neakriti-news-image 8
neakriti-news-image 9

Με πληροφορίες από neakriti.gr, flashnews.gr

«Βαθύ λαρύγγι»: Αυτός πρόδωσε τους απαγωγείς

Στο μεταξύ, άνθρωπος της νύχτας, που γνώριζε τους απαγωγείς, έδωσε στοιχεία που οδήγησαν στην απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Έθνος», ένας άνθρωπος, που γνώριζε καλά τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη, λειτούργησε ως «βαθύ λαρύγγι».

lempidakis krisfigeto2

Ουσιαστικά, τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο άνθρωπος αυτός, έδωσαν ώθηση στις έρευνες, ενώ έκαναν πιο εύκολη τη στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί φαίνεται ότι άρχισαν να πλησιάζουν πολύ κοντά στους απαγωγείς μετά από ένα τυχαίο περιστατικό, όταν σε έλεγχο διαπιστώθηκε ότι τρία άτομα που επέβαιναν σε όχημα δεν είχαν πάνω τους κινητά τηλέφωνα.

mixalis lebidakis 1

Την ίδια ώρα, σε στενή παρακολούθηση είχαν μπει όλοι οι χώροι πώλησης καρτοκινητών και καρτών κινητής τηλεφωνίας.

Έτσι, οι αστυνομικοί έφτασαν στην ανήλικη κοπέλα, η οποία αγόραζε κάρτες και φθηνά κινητά, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς.

Αμέσως, οι αστυνομικοί συνέδεσαν με την υπόθεση και τον πατέρα της, τον 60χρονο μεσίτη, ο οποίος βρίσκεται ήδη «στα χέρια» της Αστυνομίας.

lebidakis4

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση

Σχετικές ειδήσεις