ΕΛΛΑΔΑ

Φρικτός θάνατος για τουρίστα στην Κεφαλονιά: Έσπασε τον αυχένα του

Φρικτός θάνατος για τουρίστα στην Κεφαλονιά: Έσπασε τον αυχένα του

Φρικτό θάνατο βρήκε ένας Βρετανός τουρίστας, που αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με φουσκωτό στρώμα που το έσερνε ένα ταχύπλοο σε ένα ταξίδι του στην Κεφαλονία

Ο 57χρονος Simon Crewe, από το Leicester πέθανε στις 23 Μαϊου, μετά από μια βόλτα με φουσκωτό στρώμα το οποίο έσερνε ένα ταχύπλοο στην παραλία Κόστα Κόστα στο Λάσση της Κεφαλονιάς.

Έπειτα από έρευνα που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ο 57χρονος πέθανε από θανατηφόρα τραύματα στον αυχένα όταν ένας άλλος αναβάτης έπεσε πάνω του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Crewe ήταν στο φουσκωτό μαζί με τον αδερφό του David και έναν φίλο τους όταν άκουσαν κάτι σαν έκρηξη. Ήταν η τελευταία ημέρα των διακοπών τους και θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους.

Η ιατροδικαστής Catherine Mason, κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: «Την Τρίτη 23 Μαϊου 2017, ο κύριος Crewe αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στο νερό κατά τη διάρκεια των διακοπών του στην Κεφαλονιά. Κατά τη διάρκειας της βόλτας, ένας από τους άλλους βρίσκονταν μαζί του, εκτινάχθηκε στον αέρα και προσγειώθηκε επάνω στον κύριο Crewe. Ως αποτέλεσμα της πτώσης του, ο Crewe υπέστη θανατηφόρα χτυπήματα στο λαιμό του».

kefalonia1

Παράλληλη, ο αδερφός του, David, που ήταν παρόν στη χθεσινή ακρόαση, είπε ότι χτυπήθηκε στο κεφάλι από ένα άγνωστο αντικείμενο. Ο φίλος τους εκσφενδονίστηκε στον αέρα και προσγειώθηκε στη θάλασσα, όπου έμεινε αναίσθητος.

Η σύντροφος του Crewe, η 49χρονη Vicki Hewitt, βρισκόταν στο ταχύπλοο και παρακολουθούσε με τρόμο, την ώρα που ο οδηγός προσπάθησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες για να τον σώσει.

Μιλώντας για το τραγικό περιστατικό ο David δήλωσε: «Ο Simon ήθελε πάρα πολύ να ανέβει σε ένα φουσκωτό που είχαμε δει να τραβάει ένα ταχύπλοο. Του άρεσε να διασκεδάζει και περνούσε τις ωραιότερες διακοπές. Ήταν η τελευταία ημέρα μας, και το απόγευμα αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε. Οι δύο από τους συντρόφους μας, έμειναν στο ταχύπλοο με τον οδηγό για να μας βλέπουν. Η διαδρομή είχε ξεκινήσει και ξαφνικά ακούσαμε μια τεράστια έκρηξη. Κάτι χτύπησε το κεφάλι μου. Νόμιζα ότι χτυπήσαμε σε κύμα. Ο φίλος μας έπεσε στη θάλασσα και εξαφανίστηκε τελείως. Γύρισα προς τον Simon και δεν ξέρω τι έγινε... αλλά τον είδα να πεθαίνει».

Σχετικές ειδήσεις