ΕΛΛΑΔΑ

Ιδρυτής Taxibeat: Ο υπουργός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο που έχει διαρρεύσει

Ιδρυτής Taxibeat: Ο υπουργός με διαβεβαίωσε ότι δεν είναι αυτό το νομοσχέδιο που έχει διαρρεύσει

Για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα της αλλαγής πλαισίου που ισχύει για την μίσθωση ταξί μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών που πυροδότησε την κόντρα κυβέρνησης-Beat ενημέρωσε με ανάρτηση του στο Facebook ο Νίκος Δρανδάκης, ιδρυτής της εταιρείας.

Ο Νίκος Δρανδάκης, γνωστοποίησε ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον υπουργό Μεταφορών Χρήστο Σπίρτζη, με τον τελευταίο να τον διαβεβαιώνει ότι αυτό το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζεται η κυβέρνηση.

«Παρόλη την άρνηση του υπουργού Μεταφορών να μας συναντήσει τις προηγούμενες εβδομάδες, τελικά έγινε εφικτό την περασμένη Παρασκευή αργά να συνομιλήσω μαζί του τηλεφωνικά. Το αποτέλεσμα της συνομιλίας μας ήταν μια δέσμευση του υπουργού ότι το νομοσχέδιο που διέρρευσε δεν είναι αυτό που επεξεργάζονται, και ότι όταν η συγγραφή του νομοσχεδίου ολοκληρωθεί θα έχω την ευκαιρία να το δω και να διατυπώσω τις απόψεις της εταιρείας πολύ πριν αυτό προωθηθεί στη Βουλή», έγραψε στο Facebook ο Νίκος Δρανδάκης.

Ο ίδιος εξέφρασε στην συνέχεια την ικανοποίηση του για την εξέλιξη της υπόθεσης λέγοντας πως είναι βέβαιος ότι μέσα από τον διάλογο θα βρεθεί λύση.

«Αυτή είναι μια εξέλιξη που μας ικανοποιεί και πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ξεκινήσει αυτός ο διάλογος για την ουσία του νομοσχεδίου, θα βρούμε μια κοινή συνισταμένη και όλα θα πάνε καλά. Παρόλα αυτά, παραμένουμε σε επιφυλακή».

Ο ιδρυτής του Taxibeat ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του και σημείωσε ότι η καμπάνια για τον φημολογούμενο νόμο έφτασε σχεδόν στον αριθμό των 50 χιλιάδων υποστηρικτών.

Σχετικές ειδήσεις