ΕΛΛΑΔΑ

Το ημερολόγιο του Μιχάλη Λεμπιδάκη - Κατέγραφε με λεπτομέρειες το μαρτύριό του

Το ημερολόγιο του Μιχάλη Λεμπιδάκη - Κατέγραφε με λεπτομέρειες το μαρτύριό του

Είναι τόσο ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες των σημειωμάτων του, που δίνει την εντύπωση ότι έχει αποτυπώσει στο μυαλό και στην καρδιά του πολλά περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί στην κατάθεσή του.

Σε δέκα σελίδες ξεδιπλώνεται η πρώτη κατάθεση του Μιχάλη Λεμπιδάκη, που έδωσε αμέσως μετά την απελευθέρωσή του στην Ασφάλεια Ηρακλείου. Σε αυτές μπορεί κάποιος να διακρίνει με την πρώτη ματιά ότι μιλάμε για έναν πανέξυπνο άνθρωπο, με φοβερή αντίληψη και παρατηρητικότητα, αναφέρει το cretalive.gr.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Πατρίς, είναι τόσο ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες, που δίνει την εντύπωση ότι έχει αποτυπώσει στο μυαλό και στην καρδιά του πολλά περισσότερα από όσα έχουν γραφτεί στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου παρέδωσε και το τετράδιο με τις σημειώσεις του όλους αυτούς τους μήνες!

Περιγράφει με εντυπωσιακό τρόπο ένα προς ένα τα κρησφύγετα στα οποία τον είχαν οδηγήσει και προσδιορίζει κατά προσέγγιση αλλά και με ακρίβεια σε ορισμένες περιπτώσεις τις ημερομηνίες των μετακινήσεών του.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρη την κατάθεση

Σχετικές ειδήσεις